Лучани зможуть відвідати музеї міста за «Єдиним квитком»

Лучани зможуть відвідати музеї міста за «Єдиним квитком»
Протягом трьох днів лучани та гості міста дізнаються, що чекатиме їх в новому туристичному році у древньому Лучеську, а також зможуть відвідати низку цікавих заходів, спрямованих на популяризацію історичного, туристичного і культурно-мистецького потенціалу нашого міста.

24-26 квітня Луцьк відкриває туристичний сезон — 2015, про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Зокрема, у рамках туристичного сезону лучан та гостей міста запрошують відвідати чотири музеї міста за єдиним квитком, що дозволить заощадити кошти та знайомитись з історією та культурою давнього Луцька. Сьогодні у “Центрі туристичної інформації та послуг” відбулась презентація «Єдиного квитка» Волинського краєзнавчого музею.

Лучан та гостей міста заохочують пізнати історію Луцька, відкрити архітектурну та культурну спадщину нашого краю. Усі, хто скористаються такою пропозицію, зможуть отримати 50-ти відсоткову знижку на відвідування Волинського краєзнавчого музею та ще трьох його відділів, зокрема, Музею волинської ікони, Художнього музею та Музею історії Луцького братства.

У заході взяли участь Луцький міський голова Микола Романюк та його заступник Тарас Яковлев, а також представники національних туроператорів, що завітали до нашого міста, аби ознайомитись із туристичним потенціалом нашого міста.

Міський голова привітав гостей нашого міста й побажав, аби Луцьк став для них справді приємним відкриттям. “Саме розвитку туризму ми намагаємося приділити особливе значення. Ті напрацювання, які сьогодні вже є, — це спільна праця і міської влади, культурних закладів міста, туроператорів”, - зазначив він. - Україна у нас різнобарвна, кожна місцина багата історією та традицією. Тому нам потрібно спільно з вами працювати у напрямку популяризації культурних та історичних скарбів нашої країни, адже ми не до кінця знаємо нашу Україну”, - звернувся він до представників туристичних операторів.

Начальник управління туризму та промоції міста Наталія Бунда розповіла про новинки туристичного сезону-2015, про можливості Луцька як туристичного напрямку.

“У рамках туристичного сезону музеї міста гостинно відчиняють двері перед відвідувачами і заохочують пізнати історію Луцька. Адже кожен з музеїв промовляє до нас, доносить частинку історію нашого міста, краю та України. Ідеєю “Єдиного квитка” є заохотити не тільки гостей міста, а й лучан відвідати музеї. А також стимулювати гостей Луцька відвідати кілька музеїв”, - зазначила начальник управління туризму та промоції міста Наталія Бунда. Вона висловила вдячність директору Волинського краєзнавчого музею Анатолію Силюку за втілення такої ідеї.

За його словами, “Єдиний квиток” має дуже вигідні умови — собівартість в деяких музеях на 50 відсотків менша, в деяких — на 60. Пропонується за сім днів відвідати чотири музеї міста. Такий квиток можна купувати будь-якому музеї міста, вартість дорослого — 20 грн, дитячий - 10 грн. До того, якщо група складається з більше як 10 людей, екскурсійне обслуговування — безкоштовне. Під час відвідування у кожному музеї проставляється відповідний штамп, у останньому, за словами, організаторів, відвідувачів чекає подарунок.

Ще однією цікавою несподіванкою стало й те, що відтепер лучани та гості міста почнуть знайомитися з історією міста вже з приміщення Центру туристичної інформації та послуг. Адже завдяки роботі студентів ЛНТУ, одну із стін Центру прикрасили архітектурні ансамблі Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучани зможуть відвідати музеї міста за «Єдиним квитком»
24 квітень, 2015, 17:47