Екс - гравець «Волині» Тимощук не планує залишатись у Росії

Екс - гравець «Волині» Тимощук не планує залишатись у Росії
Півзахисник пітерського "Зеніту" Анатолій Тимощук не має наміру залишатися в Росії після завершення контракту з клубом.

Про це капітан збірної України розповів в ефірі програми "Моя гра" на телеканалі "Футбол 1", пише Gazeta.ua.

"Поки не планую залишатися в Росії. Я зустрічався з керівництвом клубу, ми вирішили, що будемо сідати обговорювати це вже після закінчення сезону", - сказав він.

"Зараз в "Зеніта" є завдання - здобути першу зірку, яку дають за п'ять перемог у чемпіонаті. Ми зараз йдемо до цього, а там побачимо. Не знаю, як я вчиню, якщо надійде пропозиція від клубу. Але щоб я не прийняв, це буде моє рішення", - заявив 36-річний Анатолій.

Раніше повідомлялося, що Тимощук може продовжити кар'єру у вищій лізі футболу США (МЛС).

У титулованому хавбеку зацікавлений "Нью-Йорк Сіті". Цей клуб був створений зовсім недавно і провів свій перший офіційний матч у березні 2015 року. "Нью-Йорк Сіті" - спільне дітище арабських господарів футбольного "Манчестер Сіті" і власників найпопулярнішою бейсбольної команди "Нью-Йорк Янкіз". Власники вже заявили, що хочуть створити суперклуб.

У складі клубу з Нью-Йорка вже виступає чемпіон Європи та чемпіон світу іспанець Давид Вілья. Влітку до команди приєднається іменитий англійський півзахисник Френк Лемпард. Крім підписання контракту з Лемпардом "Нью-Йорк Сіті" має намір провести потужну трансферну кампанію і отримати якомога більше сильних гравців з Європи. Тимощук може перейти в клуб на правах вільного агента, тобто дістатися "Сіті" абсолютно безкоштовно.

Крім "Нью-Йорк Сіті", Тимощуку готовий зробити пропозицію ще один клуб з МЛС. Таким чином, в літнє трансферне вікно в півзахисника буде широкий вибір нових роботодавців.

Варіант, при якому капітан збірної України залишиться в петербурзькому клубі і отримає посаду в структурі, не розглядається.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.