Як в окупованому Донецьку місцеві жителі реагують на українську мову. ВІДЕО

Як в окупованому Донецьку місцеві жителі реагують на українську мову. ВІДЕО
Журналістка опитала жителів Донецька про їх майбутнє українською мовою.

Відповідне відео у своєму YouTube виклала журналістка Валерія Івашкіна, передає Еспресо.TV.

Журналістка задавала перехожим питання українською: "Яким ви бачите майбутнє Донецька?".

Дехто із опитуваних людей не розуміли, чому дівчина розмовляє українською і відмовлялись з нею спілкуватись, а дехто робив вигляд що взагалі не розуміє українську мову.

Чимало респондентів відповідаючи на запитання журналістки висловлювали свої переконанання у тому, що Донбас бомблять українсткі військоаві, і через це вони не бачать Донецьк українським містом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лариса ви баба огоь:)
Відповісти
Вы женщина? А матом ругаетесь как воины Путина. В женщина и призывание убивать. А если убьют вас, ваших детей и семью те, кого такие же женщины призывают убивать? Соромно, панi
Відповісти
Ви з глузду з'iхали? В Донецьку рiдна мова росiйська, а не вaшi матьюки украiнською. Во паплюжите мову!
Відповісти
Тихий ужас
Відповісти
Да біди наробив Путін
Відповісти
Згідна з вами. Підтримю кожне ваше слово
Відповісти
Я русский, но мне за таких как Лариса, очень стыдно. Понимаю, что сколько людей, столько и мнений, но зачем писать слова с ошибками и матом. Человек должен уметь отстаивать свою точку зрения. но не такими грубыми предложениями. Я тоже против имперской политики Российского империализма, поэтому считаю, лучше практическую пользу нашим вооруженным силам Украины принести (волонтеры,сбор средств, моральная поддержка и так далее) P.S Лично я ремонтирую военную технику.
Відповісти
Цілком підтримую Ларису луцьк (все, крім матюків), лугандони нехай дякують путлеру за щасливе теперішнє і мабутнє.Слава Героям****
Відповісти
Головне, панi Ларисо, що ви сподобалися редактору сайту. Вашi глибокi думки зараз на часi!
Відповісти
ШАНОВНІ ЧИТАЧІ САЙТУ МОЯ ОСОБИСТА ДУМКА ТАКА МИ НІ НА КОГО НЕ НАПАДАЛИ ПАДЛО ПУТІН НА НАС САМ НАПАВ ЗАБРАВ КРИМ ДОНБАС ЛУГАНСЬК УБИВА НА ТІЙ ПРОКЛЯТІЙ ВІЙНІ НАШИХ ДІТЕЙ А МИ ЛУЧАНИ МАЁМО МОВЧАТИ ДА Й НЕ МАТЮКАТИ ПУТІНА О НІ ТАК НЕ БУДЕ ПУТІН ЗА ВСЕ ВІДПОВІСТЬ ХАЙ НА ВСІЙ ПЛАНЕТІ ПУТІН НІКОГО НЕ БОЇТЬСЯ НУ А ТАМ БОГ СЕОДНО НАКАЖЕ ПУТІНА. ЯНУКОВИЧА БОГ УЖЕ НАКАЗАВ ЗА НЕБЕСНУ СОТНЮ ТО МОЖЕ Й ПУТІНА НАКАЖЕ ЗА 3 ТИСЯЧІ (ОФІЦІЙНІ ДАНІ) УБИТИХ НАШИХ УКРАЇНСЬКИХ СОЛДАТ МОЖЕ Й У ПУТІНА В СІМЮ ПРИЙДЕ БІДА
Відповісти
Користувачу (хехе) НЕ ОБІЖАЙСЯ НА МЕНЕ Й ПОДУМАЙ НЕДАЙ БОГ ЦЕ ТОБІ НЕ УГРОЖАЁ НІХТА А ПОПЕРЕДЖУЁ ТАК НА ЗАМІТКУ Я ХРИСТИЯНКА КОЖНОЇ НЕДІЛІ ХОЖУ В ЦЕРКВУ Я ГЛИБОКО ВІРЮЮ В БОГА Я ЗА МИР НА УКРАЇНСЬКІЙ ЗЕМЛІ АЛЕ ЯКШО ХТОСЬ ТАМ НА МЕНЕ БУДЕ НАЇЖАТИ Я НЕ КАЖУ ЗАРАЗ ЗА ТЕБЕ А ВООБЩЕ ТО ЗА МЕНЕ ПОСТОЯТИ БУДЕ КОМУ
Відповісти
Тьху на вас
Відповісти
Боже, дайте цим неугодним та убогим незалежність в складі рассєї і нехай валять!!! =))) Нащо нам це позорище ще й далі??? А ще й такою ціною!!!
Не з Україною?? Тоді - ДО ПОБАЧЕННЯ, ЯКЩО ЩЕ ДОСІ НІЧОГО ЦІ ВАТНІКІ "на районє" НЕ ЗРОЗУМІЛИ!!!УКРАЇНА ДЛЯ НИХ НЕ ЗРОБИЛА???А вони для нас що зробили все житті живучи на дотаціях та по "правілам" 90-х????
А рассєя "БІЛЬШЕ" ЗРОБИТЬ І ВЖЕ ЗРОБИЛА для них))) Там нема з ким просто,всі хто хотіли-виїхали давно в Україну!!! Слава Україні!!!
Відповісти
Великие дерьмократы, тупо снимают правдивые коменты.Хорошо,давайте так, нельзя потерять того, чего никогда не имел - независимость и Донбасс!
Відповісти
Останні новини
Як в окупованому Донецьку місцеві жителі реагують на українську мову. ВІДЕО
26 квітень, 2015, 20:00