У Луцьку молодь висадила «дерева миру»

У Луцьку молодь висадила «дерева миру»
Понад 200 саджанців лип, яблунь, каштанів та дубів висадили в сквері Героїв Майдану, що біля РАЦСу.

У такий спосіб Луцьк долучився до Всесвітньої ініціативи «Дерева Миру», яка стартує у 50 країнах світу, – повідомили IA ZIK у Волинському обласному управління лісового і мисливського господарства.

Подія відбулась за ініціативи громадських організацій «Національний Альянс» та Молодіжної ради Луцька. Долучалися до благої справи могли також й випадкові перехожі і жителі сусідніх із парком будинків. Так от, наймолодшій учасниці акції понад три рочки, а вона разом із рідними уже внесла свою частинку в озеленення свого міста.

«Взяти участь в акції можуть всі охочі – від маленьких діток, які прийдуть сюди з батьками чи з бабусями і дідусями, до студентської молоді, яка ініціює такі заходи», – зауважив начальник відділу екології Луцької міської ради Анатолій Гламазда.

Додати зелених барв скверу прийшла і одна з наречених, яка прибула до РАЦСУ на реєстрацію шлюбу. Після того як громада закінчила садити дерева для всіх охочих було проведено майстер-клас із лозоплетіння. А також голова Луцького міського осередку організації «Національний альянс» Юлія Гульчак подякувала всім присутнім за небайдужість до акції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для чого так багато?
Це сквер чи лiс?
Відповісти
це сквер у парку..так місць на висадку дерев вистачило! й тролити си писати тут кожен може, задрот якийсь, а от зробити гарну справу та одиниці !!
Відповісти
Наймолодшій учасниці і року не було! З мамою садили деревця! Я особисто бачив!!! Респект і уважуха таким молодим батькам! А не сидіти на лавочці і пити пиво...
Відповісти