Поранені під Волновахою бійці 51-ї бригади не отримають статусу учасника бойових дій?

Поранені під Волновахою бійці 51-ї бригади не отримають статусу учасника бойових дій?
Проблема в тому, що бійці не подали лише одного документа – витягу із наказів по стройовій частині першого заступника керівника Антитерористичного центру (командира сектору) про прибуття для виконання завдань антитерористичної операції та вибуття до місця постійної дислокації.

Про це на своїй сторінці у facebook пише адвокат Василь Нагорний.

«На перший погляд, здається, що все справедливо. Не подав всі документи, передбачені постановою КМУ №413 - не має статусу учасника бойових дій. Але для «волноваських» це фактично вирок, бо на час трагедії під Волновахою антитерористична операція вже тривала, а секторів НЕ БУЛО, а тому такого витягу отримати не можна буде, - повідомляє він. - Мова про бійців, які були поранені і які в подальшому попри бажання продовжити службу не могли це робити, бо були «списані» за станом здоров’я».

Василь Нагорний каже про два можливі виходи в цій ситуації - або наші волинські депутати «включать» свої законні важелі впливу (принаймні, щоб документи потрапили в Комісію Міністерства оборони України, бо ОК «Захід» просто відмовляється їх туди направляти), або затяжні суди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.