«Волинь» перемогла луганчан

«Волинь» перемогла луганчан
У понеділок, 18 червня, «Волинь» виграла у другому спарингу на навчально-тренувальному зборі у Словенії в луганської «Зорі» з рахунком 1:0.

Цього дня заплановано дві зустрічі між цими командами, і другий поєдинок відбудеться увечері, о 18:00, інформує прес-служба ФК «Волинь»

Вранішня гра проходила у непростих умовах, адже у Словенії нині спека 35°С.

Стартові хвилини поєдинку минули без особливих загроз з боку обох суперників. «Волинь» більше контролювала м’яч і наприкінці першої п’ятнадцятихвилинки лучани відзначилися двома ударами по воротах луганців.

Спочатку Леандро пройшов по флангу й навісив у центр карного на Олександра Пищура. Останній пробивав головою, але м’яч пройшов трохи вище воріт.

А в наступній атаці удару завдавав Душан Савич – непогано, але повз стійку.

Згодом був момент у Леандро, коли останній отримав пас, вийшов на ударну позицію і пробив з кута штрафного майданчика. Воротар суперника відбив м’яч, а на добивання ніхто з волинян не встиг.

У той же час Денис Шеліхов справився з потужним ударом луганців здалеку, перевівши м’яч на кутовий.

А на 27-й хвилині Пищур перехопив м’яч в центрі поля, протягнув кілька метрів і віддав точний розрізний пас на Шумахера. Останній завдав сильного удару в нижній кут воріт луганців і м’яч опинився у воротах суперника.

Відразу за тим лучани могли подвоювати свою перевагу, коли Ігор Скоба перехопив м’яч у суперника і кинув у прорив Олександра Насонова, однак після удару Олександра м’яч пройшов повз ціль.

А в наступній атаці луганці вивели Родіча на ударну позицію, та той посковзнувся, й удар у нього не вийшов. Кінцівка ж тайму пройшла в невисокому темпі без особливих загострень.

На початку другого тайму гра переважно проходила у центрі поля. На 50-й хвилині Панаса збили по центру воріт. Штрафний пробивав Пищур, але удар Сашка з 22-х метрів на силу потрапив до рук у воротаря «Зорі».

Затим суперники спромоглися на певний час перевести гру на половину поля волинян, але реальних моментів у луганців, окрім удару в поперечину, не було.

Сколихнув затишшя Олексій Бабир, який прослизнув повз оборонців «Зорі» і виходив сам на сам з воротарем, але був збитий на лінії карного.

Виконувати штрафний удар знову взявся Пищур, та з ударом Сашка зумів впоратися воротар.

Завершальні хвилини гри пройшли в атаках луганців, волиняни ж виглядали дещо стомлено.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» перемогла луганчан
18 червень, 2012, 14:30