Волинські міліціонери б’ють людей?

Волинські міліціонери б’ють людей?
Вчора із заявою про нанесення тілесних ушкоджень працівниками рожищенського райвідділу міліції звернувся житель м. Рожище, 1978 р.н.

У випадку підтвердження інформації матеріали для належного реагування будуть скеровані в органи прокуратури. Про це повідомляє Волинь.Info.

Попередньо встановлено: міліціонери запросили заявника у райвідділ міліції для проведення слідчих дій у рамках кримінального провадження, розпочатого 18 липня 2014 року за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловік не виконав законних вимог правоохоронців та вчинив злісну непокору. У результаті до нього застосували заходи фізичного впливу та спецзасоби.

У райвідділі чоловіку вручили повістку щодо прибуття для проведення слідчих дій на 15:00 27 квітня 2015 року. Окрім того, за злісну непокору законному розпорядженню або вимозі працівника міліції склали адміністративний протокол за ст. 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Заява чоловіка належним чином зареєстрована, призначено проведення службового розслідування, про результати якого буде поінформовано додатково. Окрім того, у випадку підтвердження факту неправомірних дій працівників міліції матеріали для належного реагування будуть скеровані в органи прокуратури.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спочатку потрібно розібрати і вияснити, що і до чого, а тоді писати такий "Голосний заголовок"...
Відповісти