Тимошенко подасть в суд на Януковича

Тимошенко подасть в суд на Януковича
Український екс-прем'єр Юлія Тимошенко хоче звернутися з позовом до судів інших країн у зв'язку з інтерв'ю Президента України Віктора Януковича агентству Bloomberg, де він заявив про її можливу причетність до вбивства нардепа Євгена Щербаня в 1996 році.

Про це повідомляє Телеканал новин 24.

«Юлія Володимирівна хотіла зазначити, що вона вдячна Вікторові Януковичу за те, що він чесно і відверто визнав на весь світ, що є замовником політичних репресій проти Юлії Тимошенко, визнавши її винною без суду, а іноді і без слідства. Він прокричав це гордо на весь світ», - сказав захисник екс-прем'єра Сергій Власенко.

Він додав, що так як Bloomberg є світовим агентством, це дає можливість екс-прем'єрові звернутися з позовом про захист свого імені в суди інших країн.

«Починаючи з сьогоднішнього дня вона формує команду юристів, які б представляли її інтереси в різних країнах з метою притягти до відповідальності людей на кшталт Януковича, які можуть тільки тріпати язиком. Під час цих судових процесів будуть розглянуті всі ті абсурдні і брехливі звинувачення, які прозвучали в інтерв'ю Януковича і це стане для нього ганьбою і дасть можливість Юлії Володимирівні в нормальних демократичних судових процедурах реабілітувати своє чесне ім'я», - передав її слова захисник Власенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Тимошенко подасть в суд на Януковича
18 червень, 2012, 15:04