Україна підписала з НАТО угоду про військово-технічну співпрацю

Україна підписала з НАТО угоду про військово-технічну співпрацю
Перед Україною відкриваються широкі можливості для участі в економічно вигідних багатонаціональних проектах НАТО. У понеділок, 27 квітня, у штаб-квартирі НАТО у Брюсселі Україна та НАТО підписали Угоду про співробітництво у сфері підтримки та постачання.

Про це повідомили у прес-службі Міноборони України, інформує ТСН.

Як стало відомо, від української сторони за дорученням Кабміну угоду підписав глава місії України при НАТО, посол Ігор Долгов, від НАТО — генеральний менеджер агенції НАТО з підтримки та постачання Майк Лайден. "Підписання цієї міжнародної Угоди розширює нормативно-правові рамки практичного співробітництва з Альянсом, зокрема щодо реалізації новостворених Трастових фондів НАТО на підтримку України з фізичної реабілітації (протезування) військовослужбовців та з реформування систем логістики і стандартизації ЗС України", - йдеться у повідомленні.

До того ж вказується, що завдяки угоді буде спрощено процедуру започаткування та реалізації нових спільних проектів. Зазначимо, що також угодою відкриваються широкі можливості для участі України в економічно вигідних багатонаціональних проектах НАТО з логістичного забезпечення військ, а також з питань розробки, виробництва, закупівель, модернізації, зберігання та утилізації предметів військового призначення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тільки чого ми жебракуємо?
Відповісти
жебракуватимемо доти доки будемо мовчки позволяти клятому вору яйценюку з його воровською кабмінівською нас обкрадати драконівськими воровськими цінами і воровськими непроведеннями індексацій зарплат і пенсій!!!!!!!!!
Відповісти
Знов Бла - бла - бла!!!
Відповісти
Комісари в шкірянках, з маузерами на ляшках і самогонним перегаром із пащек,- успішно продовжили невмирущу і святу та класову справу Святої Інквізиції – справу тотальної дресури і упокорення пастви, а однотурово-всенароднообрана влада успішно продовжує розпинати і спалювати єретиків та відьом, котрі відмовляються красти і вправлятися лукаво в оправданні отих своїх тупих, цілком легальних і нахабних крадіжок мегафантастичних.
При тому унікально деградована і тотально упокорена паства остервеніло бореться не із збоченими дресирувальниками-садистами.
А із єретиками та відьмами. Типу Ісуса Христа, Столипіна, В.Чорновола, Г.Гонгадзе, Нємцова, Коломойського і – обов'язково!!! - Тимошенко.
Перша ж відьма в Україні: двічі вже закривали, а от за що – так і не сказали.
Ну то несуттєво. Сказано відьма – значить відьма, блін...
Зворушливо-одностайно із садистами-дресирувальниками, котрі завжди і вчасно дають команду "Фас!!!".
І "народ" приречено-покірно перемагає і Тимошенко, і сланцевий газ, і Коломойського, і волонтерський рух, і справжній, без зайвого пафосу патріотизм власної країни юних патріотів, безславно і безкарно замордованих в котлах Іловайському і наступних, колони "Камазів" із трупами – на фоні святкових парадів!!!,- і, в підсумку, – власну державу, власне майбутнє, власних нащадків.
Борітеся!!!
Поборете...
Чим більше боретеся – тим вас і менше.
А Руїна – все більша...
Я знаю, що ви – потеруха й намул
Що ви свинопаси і що козолупи,
Зуміли помножить мою Україну на нуль,
Доп'явшись губами московської дупи…
Відповісти
Вова, де така забориста трава водиться?
Відповісти