Фотовиставка Володимира Шоломовича

Фотовиставка Володимира Шоломовича
Сьогодні свою фотовиставку презентує молодий луцький фотограф, Володимир Шоломович, для якого фотографія - більше ніж просто хобі.

Моя любов до фото почалася з татового «Зеніту». Мені подобалися ловити і фіксувати красиві моменти, які помічав навколо себе. В дитинстві я любив дивитись через об'єктив, впринципі і зараз люблю, тільки роблю це з більш професійної точки зору.

Почав фотографувати ще під час навчання в школі. А першим моїм фотоапаратом став цифровий фотоапарат Fujifilm FinePix S5700. Проте серйозним захопленням фотографія для мене стала значно пізніше.

За освітою я організатор обслуговування в готелях і туристичних комплексах. Пам’ятаю що з студентських років захоплювався графічним дизайном. Вважаю що саме це захоплення і любов до малювання підштовхнуло мене до заняття фотографією.

Для мене на сьогоднішній день фотографія стала більше, ніж просто захопленням, це абсолютно невід'ємна частина життя.

Саме через об’єктив свого фотоапарата я сприймаю світ, ловлю цікаві моменти з нашого життя.

Зараз я знімаю в різних жанрах, а саме: портрети, пейзажі, предмети. Найбільше мені подобається знімати портрети та зйомка в студії. Людські обличчя – це скарбниця емоцій, головне –правильно знайти ракурс і вдало сфокусуватися на ньому, дуже багато інформації про людину можуть сказати її очі, погляд ,якщо фотограф зможе це побачити і розкрити крізь об’єктив.

Працювати з людьми завжди не легко, в тому плані що в кожної людини є свій характер, свої особливості, тому до кожного я намагаюсь знайти свій підхід, адже коли людина розслабиться то і фотографу буде набагато легше працювати.

Часом буває нелегко досягти з моделлю абсолютного взаєморозуміння, встановити необхідний зв'язок, і на це йде багато часу. Я ніколи не зупиняюся на досягнутому, в мене є постійне прагнення вчитись
і відкривати для себе щось нове у фотографії.

Окрім захоплення фотографією люблю подорожувати, відкривати для себе нові місця, шукаю нові способи творчої самореалізації. Я дуже люблю спілкуватися з людьми, постійно знайомитись з цікавими особистостями. Проте, головна моя пристрасть - фотографія.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 36
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якщо чесно, .... то не дуже, в більшості фотографій задній фон розпливчатий і "ріже" око....
Відповісти
Ви серйозно? Задній фон розпливчатий? Ви знаєте що небуть про глибину різкості? Ви чули коли небуть про боке?
Відповісти
Фотки галімі, дєвкі страшні... Ну не фотограф Шльомович, ну нє... Може на скрипці хай би пробував грати, чи в АТО поїхав.
Відповісти
а кородинати дівчаток з фото непідскажете!!!
Відповісти
Мій однокласник!)))
Відповісти
Здоровееееений такий рекламний пост
Відповісти
Я бачу тут всі такі Профі, ... зробіть краще, покажіть свої роботи,а ми оцінимо. Не всі фото досконалі, але є відчуття, бажання тому ще все попереду, головне не зупинятись, а експериментувати!
Відповісти
таска зільоная, слабкий рівень
Відповісти
дівчата хороші, фото ні. особливо фон...наприклад там де костел, бабка з відром стоїть. нормальний фотограф зачекав би хвилинку і зробив норм фото і т.д.
Відповісти
або використав тулзу клон в фотошопі\лайтрумі :)
Відповісти
Молодчина!!!!!!!!!
Відповісти
Забагато photoshopА. Не путайте фотографію з пластиліновими мультиками.
Відповісти
Дуже хороші роботи,був з ним в Карпатах ,бачив його підхід до роботи!!круто одним словом!!
Відповісти
Прызвище кошерне)
Відповісти
дуже гарні фото!)
і дівчата красиві ,і фотограф молодчина)))))))
Відповісти
Хороші фото і талановитий фотограф.
Відповісти
Хороший спеціаліст,приємна людина)))має креативний підхід як до фото так і до людей))я впевнена, що має велике майбутнє))
Відповісти
Що може бути важливіше в професії фотографа, на якого покладається дуже важлива місія - викрити те, справжнє і таємне почуття Любові. І Ви людина своєї професії, без сумнівів.Настільки тонко підловлені щирі емоції, настільки яскраві моменти схоплені, і настільки цікаві ракурси вибрані ... А ще мені дуже подобається кольорова гама - така ніжна і світла!Від душі бажаю тобі подальших творчих успіхів...)
Відповісти
Фото класні з гарною якістю та постановкою кадру. Що стосується фотошопу то це діло кожного. Адже необхідно мати свою ізюмінку щоб відокремити знімки із тисячі фотографіф. Кожен має свою тематику і це добре. ТОж моя думка лише позитивна і нехай цей майстер далі практикується і вдосконалюєтбься. Побільше йому яскравих подій на об*єктив.
Відповісти
Вова мало того що хороша людина ще й майстер своєї справи,молодець!!!
Відповісти
Молодець, розвивайся. Успіхів
Відповісти
Володя, молодец!
Успеха тебе и больших взлетом в любимом деле!
Відповісти
Ну, дзеркалка то в хлопця є, уява про композицію кадру - теж, а кіт (і 35-ку, здається, рідноніконівську - скло то гут, але...) ПОРА міняти - якість "кульгає". Соррі. Ну і, ГОРИЗОНТ ЗАВАЛЕНИЙ (костел) :-). Все вищевикладене - БЕЗ зла, як фотограф фотографу, порада, навіть не критика.
Відповісти
Трудяга і великий молодец!
Відповісти
гарні фото, передає жіночу красу ,теплі та щирі знімки , є смак та гарні відчуття
Відповісти
Неординарний та творчий підхід...!!!) А це головне!
Відповісти
Вы - просто Волшебник! И замечательный человек! С Вами приятно общаться, результаты Вашей работы восхищают. Спасибо Вам огромное! Я очень рад, что мне счастливилось найти Вас. Отдельная благодарность за рекомендации свадебного стилиста.
Будущие молодожёны, если вы нашли контакты Володимера огромного количества предложений фотографов по свадебной фотосъемке, значит вам повезло. Даже не сомневайтесь! Всё будет в лучшем виде! И с душой! 
Удачи и успехов, Вова.
Відповісти
Петя-вова, ти ще й неграмотне, жах, жах....
Відповісти
Мішка а я бачу ти вчитель!то перевіряй зошити у дітей,а умнічяй тут.Ти себе в зеркало бачив??Оце дійсно жах!
Відповісти
))) форза красавєц, втер носа.Просто в людей які пищуть такі коменти ая Мішка відіграє такий людський фактор як заздрість!!!Ще пару слів про фотографа Вова фотографії у тебе дійсно класні.успіхів тобі
Відповісти
Зате в нього є АЙМАК!)
Відповісти
Мені подобається. Талановитий хлопець.
Відповісти
Пафосні фотки і низький рівень.
Гаірні деякі портрети насправді світло виставлене проте деяки роботи я б посоромився виставляти. Перша взагалі жах. Небо з дівчинкою в шляпі теж. Коротше небо в лайтрумі... На ютуб в уроки по лайтруму :) (Ну а якщо це фотошоп то уроки не допоможуть)...
Пофіг шо ви в луцьку. Треба рівнятись не до весільних бомбіл місцевого значення. І виставляти подібний рівень теж не варто десь
Відповісти
Примітивно.
Відповісти
Примітивне "боке":)
Відповісти