Фінансові махінації з благодійними коштами у луцьких медзакладах приписують Кошелю

Фінансові махінації з благодійними коштами у луцьких медзакладах приписують Кошелю
Доля понад 2,3 мільйона гривень, зібраних із лучан у вигляді благодійних внесків до муніципальної каси в медустановах, невідома.

Про це йшлося 28 квітня під час прес-конференції у Волинському прес-клубі реформ, – повідомив власкор IA ZIK.

У принципі, припущення про корупцію у зборі благодійних пожертв із пацієнтів у медичних закладах Луцька зробив представник «конкуруючої фірми» – керівник Волинської обласної лікарняної каси Дмитро Глазунов.

За його словами, використання так званих благодійних внесків, які збирають у лікарнях Луцька громадські організації «Муніципальна лікарняна каса» та «Допоможемо собі» – вкрай непрозоре. Зокрема, за 2013-2014 роки невідомо, де поділися 2,3 мільйона гривень лише із частки муніципальної каси.

Водночас, Глазунов заявляє, що більшість сумнівних операцій із благодійними внесками пов’язані із колишнім начальником управління охорони здоров’я Федорем Кошелем.

Тим часом Дмитро Глазунов чомусь не побажав відповідати, яким чином кошти збирає підпорядкована йому Волинська обласна лікарняна каса. «Обласна лікарняна каса – це прообраз медичного страхування. Це – те, до чого ми йдемо», – заявив він.

Щодо конкретики у фінансових питаннях, пояснив, що не хоче змішувати все докупи. «Я не хочу піднімати цю тему, щоб не було вінегрету», – відхрестився він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну от хай і не триндить про вінігрет. темніших справ, як у нього, мабуть, немає. ще з часів прислуговування партії регіонів. забулися, мабуть? а будувати припущення - то буде дурний кошель, якщо не подасть до суду борця з корупцією. йому, бач, не прозвітувалися, цяця висока. не захвалюючи луцьку медицину, скажу: хай на себе подивиться. вже притерся до клімчукової рідної волині, то думає, що герой, демократ. цікаво, до кого зараз буде клеїтися, щоб в депутати пролізти...
Відповісти
якщо боляче зачепило,БАТЯНЯ,випий заспокійливе і особисто запитай Кошеля ДЕ ГРОШІ?В суді ж Кошелю доведеться відповідати не тільки по совісті а й по ЗАКОНУ.Тому до суду він не піде - не вистачить скріплюючого у всіх аптеках Луцька
Відповісти
до суду! Він розсудить чи послав вороні Бог кусочок (2,3 мільйни) СИРУ
Відповісти
питання правильне. навіщо лікарням втрачати кошти, які йдуть на утримання муніципальної каси. глазунов молодець. от тільки чи доведуть до кінця?
Відповісти
Щось з Допоможемо собі не так. торік у нас лікувалося значно більше членів Допоможемо собі. У цьому році лікуємо набагато менше людей від них і грошей дають менше.Якщо в Допоможемо собі не хватає для людей грошей-шукай злодія в Допоможемо собі
Відповісти
я в двох касах в ВОЛК і в допоможемо собі,бо це зручно.обласна лікарняна каса теж підняла внески для своїх членів до 35 грн, але обслуговує ще на кращих умовах як торік.умови ж в допоможемо собі значно погіршали.Я згідна у них щось не так. не про людей думають.Нехай переймають досвід,якщо власної олії нема.
Відповісти
знаю глазунова діму давно. він порядна людина і просто так це питання не піднімав би....тут щось не так
Відповісти
Хто порядна людина? Діма? Не смішіть. Заробітчанин, постійно в пошуках легких грошей. Мені цікаво що він буде робити коли введуть страхову медицику. Рідна Волинь його хіба прокормить?
Відповісти
Я сплачую в допоможемо 50 гривень щомісяця. нам сказали, що все в аптеках подорощало аналізи тоже.раніше відраховували 30 гривень і зробити аналізи чи узі в приватників я міг,а зараз тільки за свої окремо сплачені гроші. А якщо я не зовсім довіряю державним поліклінікам?
Відповісти
від батяні так і пре заказухою, махровим тролем. З пальця висмоктана конфліктна ситуація між конкурентами. Хлопці ВАМ що Кошель платить?Він скупий, тому платитиме двічі: вам і людям з яких багато років дере шкіру у власну муніципалку.Охолоньте і спитайте у Кошеля ДЕ ГРОШІ?
Відповісти
всі люди браття - люблю з них брать я !
Відповісти
Пані і Панове! Шановні дописувачі! Давайте говорити відверто, а що зробив поганого Глазунов, коли поставив нормальне питання, яке цікавить не тільки членів "Допоможемо собі", але і багатьох жителів Волині - КУДИ ЗНИКЛИ ЛЮДСЬКІ ГРОШІ ПРИ БЕЗПОСЕРЕДНЬОМУ І ВІРТУАЛЬНОМУ КЕРІВНИЦТВІ Ф. КОШЕЛЕМ " ДОПОМОЖЕМО СОБІ" ???.Ось і все! Молдець Глазунов! Сміливо поставив питання. Не побоявся. Бо і моя дружина,яка є членом лікарняної каси"Допоможемо собі". теж хоче взнати у пана Кошеля про кошти.Тепер Ф. Кошель, просто повинен прозвітувати перед членами "Допоможемо собі" і громадою.Нехай це зробить публічно.Чи може побоїться? Бо вже не має владних механізмів впливу на громадську думку.? Федоре Гнатовичу! Вперед!
Відповісти
Коли у Глазунова фінансові проблеми-"латає дири" за рахунок іншої організації,-знаю з досвіду роботи.Приходилось з ним зустрічатись,-ненадійний партнер.А звідки дорогий автомобіль? приватний офіс?прислуга в домі? Шукайте в себе проблем,шановний регіонал!
Відповісти
Глазунов шукає активно гроші, готується до виборів, тільки з якою шапкою піде? Вже партія регіонів не в пошані. Побачимо!
Відповісти
А чому на конференцію не запросили ні Кошеля ні ГО Допоможемо собі ні Муніципальну касу чого бояться. А бояться того що правда не на їх стороні. Глазунов не далека людина щоб щось в очі сказати а ті хто за регіоналом задумайтесь чи варто.
Відповісти
Як мені відомо, то ні кошель ні керівники муніципальної каси та допоможемо собі не прийшли на прямий ефір на тб,хоча й були запрошені.Висновки зробіть самі.
Відповісти
Багато коментарів не по піднятій темі, а зводяться тролями до Глазунова. Він справді заслуговує на увагу.Він ніколи не був у жодній владі і ніколи не мав справ з бюджетними коштами. За ті добрі справи, які він зробив за останні 10 років, що я його знаю, йому треба пам"ятник за життя поставити. Про нього достатньо інформації в інтернеті, на телебаченні і в пресі. І те, що він насмілився підняти це питання на обговорення найкраще його характеризує. Не знаю чи йому вдасться довести корупцію чиновника, але щиро бажаю успіху.
Відповісти
При владі не був, а рветься, бюджет не дерибанив, а хоче.....Грошики любить. На виборах пролітає, і сеструху тяне за собою...
Відповісти
Заварив кашу Діма як тепер будеш їсти шкода тебе і твоїх тролів у яких нема вже що доброго сказати то вони все тикають загальні похвали а де конкретно допоміг крім себе любімого.
Відповісти
Останні новини
Фінансові махінації з благодійними коштами у луцьких медзакладах приписують Кошелю
28 квітень, 2015, 12:33