На Волині гроші для бійців АТО збирали під час ярмарку. ФОТО

На Волині гроші для бійців АТО збирали під час ярмарку. ФОТО
В Маневичах відбувався благодійний ярмарок «Перемога нашими руками».
Захід організовали ВОГО «Фундація розвитку громад» спільно з Маневицьким районним центром творчості та юнацтва.

Про це повідомили у ВОГО «Фундація розвитку громад».

Метою заходу стало ознайомлення місцевих жителів із проблемами сучасного матеріально-технічного забезпечення солдатів, які воюють в зоні АТО.

«Ми дякуємо за розуміння та підтримку нашої ініціативи, адже лише об’єднавшись, ми зможемо досягти найкращих результатів та підтримати наших солдат. Один в полі не воїн, тож не зволікайте, ваша допомога може врятувати чиєсь життя!», – закликає виконавчий директор ВОГО «Фундація розвитку громад» Юлія Євпак.

Проведений ярмарок привернув чималу увагу. Він розпочався о 10:00 й активно продовжувався до 17:00. В програмі заходу організували дартс, історичне фехтування, частування кулішем, патріотичне фото, благодійний ярмарок, а також концертну програму від колективу викладачів та вихованців Маневицього центру творчості.

«Взагалі такі акції проводити потрібно. Люди починають ставати байдужими, тож ці заходи будуть їх надихати та згуртовувати. Ми ж, в свою чергу, завжди готові підтримати такі ініціативи», – зауважує директор Маневицього центру творчості та юнацтва Валентина Ковальчук.

«Загальна сума виручених на заході коштів становить 3015 гривень та один долар. Це доволі важливий вклад у підтримку української армії. Хлопцям катастрофічно не вистачає найнеобхіднішого: одягу, військового спорядження, продуктів, предметів особистої гігієни. Тож усі отримані кошти ми спрямуємо на їхні потреби», – додає ке Окрім того, принести необхідні речі кожен небайдужий може в офіс ГО «Фундації розвитку громад» (місто Луцьк, вулиця Шопена, 11, Волинська ДОУНБ імені Олени Пчілки, 2-ий поверх), або ж перерахувати кошти на картку ПриватБанку 4149 4978 2335 8173 (Юлія Сергіївна Євпак, виконавчий директор організації). Також можна перерахувати пожертви на розрахунковий рахунок організації: № 26009055504051 ПАТ «КБ ПРИВАТБАНК», місто Луцьк, МФО 303440, ЄДРПОУ 37707135. Усі зібрані кошти витратять на потребу військових у зоні АТО.

Пам’ятайте, кожна гривня може врятувати солдатові життя!
До слова, ВОГО «Фундація розвитку громад» постійно займається збором коштів та спорядження для волинських військових. Переглянути звіти про виконану роботу та направлену солдатам допомогу можна на офіційному сайті організації, а також у соціальних мережах.

рівник соціальних програм ВОГО «Фундація розвитку громад» Любов Казмірчук.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.