Річард Бренсон навчить українців заробляти гроші

Річард Бренсон навчить українців заробляти гроші
Діловий саміт Forum One Ukraine стане найбільшою бізнес-подією місяця у Східній Європі. Форум розпочнеться у Києві 30 квітня в Палаці культури «Україна» під гаслом «Епоха змін: нові стратегії».

Понад 3 тисячі успішних бізнесменів з усього світу, включаючи засновника компанії Virgin Group Річарда Бренсона ділитимуться досвідом як вести успішний бізнес в умовах кризи з максимальною користю для країни.

Якщо Forum One Ukraine пройде успішно, то є усі передумови для перетворення його в щорічний саміт для ділових людей, готових ділитися своїми проектами - насамперед, стартапами, і знаходити інвесторів.

«Цей форум стане можливістю обмінятися досвідом, послухати відомих спікерів, багато з яких будуть, що називається, нестандартними. Ми запросили Річарда Бренсона, з нами буде бізнес-експерт Габор Джордж Берт, з нами буде великий захисник України, мультимільйонер Євген Чичваркін. Я говорив з ним, і просив привезти нові проекти для України, - розповів Сергій Мороз, організатор Forum One Ukraine . - Ми покажемо світу, що ми не просто живі, ми покажемо, що ми готові працювати і заробляти. І наш форум об'єднає таких людей».

Довідка ВолиньPost:
Сер Річард Бренсон - відомий британський мільярдер, засновник Virgin Group, яка включає в себе близько 400 компаній різного профілю в яких працюють більше 50 000 співробітників в 34 державах світу. Один з найбагатших жителів Великобританії зі статком 5 мільярдів доларів США. Річард Бренсон відомий широкій публіці своїми екстравагантними вчинками, в тому числі неодноразовими спробами побити різні світові рекорди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Діапазон цін на квитки - $750 - $150. МММ-и, Флетчери,таки навчать українців як заробляти гроші: Сер - $300, Річард - $200, а мільярдер та ще й відомий - це взагалі дорого коштує!
Відповісти