Відомо хто з луцьких депутатів не голосував за обмеження торгівлі російськими товарами

Відомо хто з луцьких депутатів не голосував за обмеження торгівлі російськими товарами
Громадський діяч Михайло Бабенчук опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі поіменний список депутатів із результатами їх голосування за заклик відмовитися від продажу російських товарів у Луцьку.

«Вчора відбулась 73 - я сесія Луцької міської ради на якій депутати не підтримали проект рішення «Про припинення реалізації товарів, робіт та послуг, що виробляються, надаються, виконуються суб'єктами господарювання Російської Федерації на території міста Луцька», як і обіцяли , надаємо результати поіменного голосування.

Більшість міських депутатів не голосували за даний проект, чим довели свою підтримку сепаратизму та тероризму на території нашої держави. Шановні лучани, знайте наших "героїв" і подумайте чи потрібні вони нашій громаді! Слава Україні! Смерть ворогам!», - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А можна текст проекту рішення - що ж там такого було, що такі патріоти, які всі прапори піднімали, не підтримали згаданий проект?
Відповісти
Р І Ш Е Н Н Я

від «____» __________ 2015 року № ______

Про припинення реалізації товарів, робіт та послуг, що виробляються, надаються, виконуються суб’єктами господарювання Російської Федерації на території міста Луцька

Враховуючи звернення громадської організації «БОЙКОТ», постанову Верховної Ради України від 27 січня 2015 року №129-VIII, беручи до уваги економічні санкції, що введені Європейським Союзом та рядом провідних світових держав стосовно Російської Федерації, відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

в и р і ш и л а:

1. Звернутись до юридичних осіб, створених відповідно до чинного законодавства України, громадян України, іноземців та осіб без громадянства, які здійснюють господарську діяльність на території міста Луцька, щодо припинення будь-яких правовідносин пов’язаних з реалізацією на території міста Луцька товарів, робіт та послуг, що виробляються, надаються, виконуються суб’єктами господарювання Російської Федерації.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.


Голова ради М. Романюк
Відповісти
Почніть з себе. Відмовтесь від газу, від російських авто і т.д.
Відповісти
народ переймається ціною на газ...а не якимись там російськими товарами..хто не хоче той не купує а хто хоче то й так купуватиме....дивне інше....невже у тепутатів немає важливіших справ...щось корисне зробити для громади...
Відповісти
За ніяку відмову від російських товарів проект рішення не говорить, хтось дуже хитрий провів "перевірку на вшивість"... Проект рішення носить рекомендаційний характер!!!!! Мало того, автори (будучи байдужими до долі самого рішення) не додали до нього тексту звернення, а впроекті рішення написали "Звернутись...". Бачу або якась нісенітниця, або спланована гра...
Відповісти
Аачу, зрадників України в міськраді ще на сотню років припасено:-) ..
Відповісти
Останні новини
Відомо хто з луцьких депутатів не голосував за обмеження торгівлі російськими товарами
30 квітень, 2015, 12:04