Романюк розповів, хто з ним їздить за кордон, і за які гроші

Романюк розповів, хто з ним їздить за кордон, і за які гроші
Луцький міський голова Микола Романюк розповів, за яким принципом обирають людей до офіційних делегацій за кордон.

Нагадаємо, як повідомляв ВолиньPost, Микола Романюк під час засідання сесії зазначив, що дехто з депутатів обурений тим, що в офіційні поїздки за кордон їздять одні і ті ж люди.

Мер пояснив, що поїздки в інші країни оплачує собі сам, і ті хто його супроводжує, роблять ідентично, а також запропонував всім охочим долучатися до таких подорожей.

Наші журналісти поцікавилися, на що конкретно і скільки мер витрачає своїх власних грошей, коли бере участь у міжнародній делегації. Як виявилося, платити потрібно лише за дорогу та іноді частково оплачувати харчування. Всі інші витрати бере на себе сторона, що приймає. Так само стається і тоді, коли до Луцька приїжджає іноземна делегація: «Це в угодах чітко не прописано, але якщо приїжджає офіційна делегація до нас, то ми їй забезпечуємо проживання і харчування», сказав очільник мерії.

Найчастіше Романюк бере з собою у робочі подорожі когось із департаменту міжнародних відносин. Або когось із працівників, хто володіє іноземною мовою: «Кудрявцева у нас по польській мові найкраща, хоча у нас до 50-ти людей пройшли навчання польської мови», - розповів він.

Що ж до претензій з приводу того, що міський голова бере з собою тільки обраних, Романюк зазначив – це питання стосується конкретної особи, керівника групи «Рідне місто» Євгенія Ткачука: «Ткачук їздив. То вони звинуватили в тому, чого керівник групи «Рідне місто» їздив в Білосток. А чого їздив? Ну, в першу чергу, що він виявив бажання, а по-друге – ми їздили його машиною за його гроші. І я десь там давав на бензин і все», - пояснив мер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: романюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, давай - Осіпов, ший корупцію, бо ж власні гроші.........
Відповісти
Я і інші хочуть жити без корупції і комуняцьких хитрих брехунів типу Р. Осіпову подяка, що робить потрібну очищуючу і профілактичну справу.
Відповісти
у романюка,звичайно, сильний - А чого їздив? він виявив бажання, а по-друге – ми їздили його машиною за його гроші. І я десь там давав на бензин і все))) Аргументація для вибору делегації - це повний кабздець)))
Відповісти
Їздить Романюк на офіційні запрошення як Луцький міський голова до міст-партнерів, для укладання нових угод про співпрацю між містами, інше. До складу офіційних делегацій можуть входити й депутати як представники нас з вами. То чому не Ткачук? Міський голова запропонував іншим,тож побачимо, хто виявить бажання. Зовсім скоро.
Відповісти
Останні новини
Романюк розповів, хто з ним їздить за кордон, і за які гроші
30 квітень, 2015, 16:10