У Луцькій міській раді нагородили айдарівців. ФОТО

У Луцькій міській раді нагородили айдарівців. ФОТО
У Луцькій міській раді зібрали айдарівців, їхніх рідних та волонтерів.

Сьогодні у мерії Луцька народний обранець Ігор Лапін вручив нагороди бійцям батальйону Айдар. Відзнаки від народепа приїхали отримувати добровольці та родичі бійців, які були відсутні. Деякі нагороди були вручені посмертно, рідним загиблих.

Загалом 9 нагород за вірність присязі було оформлено полеглим. 13 нагород за гідність та патріотизм отримали волонтери, 22 нагороди вручили за охорону рідної держави та 3 – за єдність і волю.

Як розповіли айдарівці, щоб організувати ці відзнаки, вони витратили 15 тисяч гривень.

До слова, як стало відомо під час заходу, за час АТО загинуло до 60-ти айдарівців. 5 людей зараз вважаються безвісти зниклими. Побратими сподіваються, що хлопці повернуться додому живими і здоровими.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"З нами Бог" носили одіозні гітлерівські фашисти. Кінець для носіїв напису - відомий....
Відповісти
Дійсно,з нами Бог! А з вами-чорт,вибачьте,-Путлер з вами.До речі,йому пора міняти клімат.Кажуть,дуже цілющий клімат в Гаазі.
Відповісти
15 тисяч людських грошей витратили на 25 значків які виготовила громадська організація та які роздав народний депутат від себе.А для антуражу провели все в міськраді за участі голови.
Відповісти
А де Павло Данильчук? Чому нагорода оминула героя?
Відповісти
своє отримає. На все свій час.
Відповісти
Слава Героям! Слава нації! Така нація не переможна.
Відповісти
Вічна пам'ять полеглим Героям ! Ці-наші діті. Вони-краще нас ! Вони-мужніші нас !
Відповісти
Хе-хе буде,коли визволимо і вичистимо НАШ ДОНБАС від кремлівської нечисті! Чекай нас!
Відповісти
А гриценківець Кралюк що, в броніку і до вітру вдома ходить? Справжній морячок-герой: як не в міськраді, то на шпальтах ЗМІ:-) Коли ж має час воювати? Сьома Семенченко нервово курить у калідорі:-)
Відповісти
сами себя и для себя))))))))))))))))))
Відповісти
Не хочешь съездить хотя бы на пару дней на войну? Или кишка тонка? И ты получишь награду.
Відповісти
То ці відзнаки Лапін не за бурштинову контрабанду зробив, а здер з якоїсь громадської організації? От жлоб!
Відповісти
Кошти на нагороди витрачені свої власні. "Айдарівці" самі скинулись, щоб вшанувати живих і мертвих. 15 тисяч - наші власні кошти. Жодна "людська" копійка не була витрачена, якщо вже нас і за людей не вважаєте. Але ви праві: самі для себе зробили. Для хлопців і для родин загиблих. Можете спати спокійно: внески, благодійна допомога, кошти на АТО - не постраждали.
Відповісти
Ігорек Лапін знову пропіарився...Витратив 15 тисяч на якісь значки Краще б віддали ці гроші пораненим на реабілітацію.
Відповісти
А вручали в міськраді тому, щоб хоч родичі загиблих і живі бійці відчули повагу і може навіть якусь більш-менш святковість. 3-го травня день створення "Айдару". До цієї дати хотілось дати зрозуміти вдовам і батькам полеглих, що їх СИНІВ не забули. Вибачте, що не зміг роз"їбнутися в продольному шпагаті і потрійному флязі, щоб всім вгодити інтернетним тролям. Після нагородження годину спілкувався з родичами. Вони нам - подякували і оцінили. Для мене- це саме найважливіше. А невдоволені - можуть просто іти в дупу!Ніколи не прислухався і не прислухаюсь до думок "диванної сотні" і підраХУЇв чужих гаманців. Ваша думка для мене абсолютно не важлива. Хоч одне в вас в житті осталось - "потролити" на пам"яті полеглих і повазі до живих ВОЇНІВ. Честь маю!
Відповісти
Лапіна знову робить понакатаній свій піар крок,от хітрий єврей і ведуться же на нього я вшоцв
Відповісти
Саме міроприємство правильне і потрібне, але, напевно, воїнів правильніше було б нагороджувати від імені командира батальйону "Айдар" згідно подання командира роти.
Відповісти
може тому що вони голі і босі воювали за Украину а не за депутатське крісло лапина
Відповісти
Цирк на дроті. Це нагороджуйте медальками героя айдару, воїна визволителя та іншою лабудою. Є встановлені Указами Президента України державні нагороди і відзнаки і будь ласка дотримуйтесь законодавства. А то в кожному селі і на фірмі будуть свої херої і визволителі.
Відповісти
Згоден!Тількт щось Вас з вашим селом і Вашою фермою я в Лугандоні не наблюдав. Напевно єдиний грамотний конюх сильно зайнятий був постами в інтернеті. А може Конституцію вивчав, де згідно законодавства, якого він беззаперечно дотримується передбачено: безкоштовна освіта і медицина, право на працю, право на іі оплату і головне - конституційний обов'язок захищати свою краіну! Здається в цьому контексті наш конюх чомусь забув про дотримання законодавства... Буває.
Відповісти
Як Лапін може зробити подання на командира батальйона від командира 2 роти 24 ОШБ, якщо 2 рота 24 ОШБ це "афганська рота" і Лапін до неі не має ніякого відношення. До тогож Лапін ніколи не був військовослужбовцем 24ОШБ і не має до даноі абревіатури жодного відношення. Він проходив службу в 24 БтРО. Головне знову людям запудрити мозгі.
Відповісти