У Луцьку вивели на чисту воду педофіла. ВІДЕО

У Луцьку вивели на чисту воду педофіла. ВІДЕО
Група молодих лучан упіймала чоловіка, який прийшов на зустріч з «15-річним підлітком». Це сталося сьогодні на вулиці Потапова.

Як пише Волинське агентство розслідувань, раніше хлопці створили на одному з російських сайтів, який вважається місцем збору педофілів, декілька фейкових акаунтів дівчат та хлопців 15 і 16 років.

На один з акаунтів «15-річного Сергія» надійшло повідомлення від чоловіка з Луцька, який писав під ніком Danet. Він завів бесіду, під час якої домовився про зустріч 4 травня. Також йшла мова про оральний та анальний секс.

4 травня в передобідню пору «підліток Сергій» зустрівся з користувачем Danet, яким виявився чоловік приблизно 35 років, неподалік від пивного клубу «Майдан». Чоловік запропонував «підлітку» сісти у машину, але той відмовився і запропонував пройтися вулицею Потапова, де на нього вже чекали інші хлопці.

Після консультації з юристом вони відпустили чоловіка через нестачу вагомих для правоохоронців доказів. Чи є підозри молодих лучан обґрунтованими судіть самі зі зробленого хлопцями відео та фрагменту переписки у соцмережі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 49
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да кастрировать. И все дела.
Відповісти
за ініціативу хлопцям +. ну от лексикон грамотність і знання законів треба підтягнути. а то як парубки з села. не солідно
Відповісти
може вони і є з села, селюки.
Відповісти
Хлопці молодці. Виявили гадость в місті.
Відповісти
Я чето непонял. Он мужик на мальчика чтоли клюнул на сайте этом?)) педофилогомик чтоли?))))
А если серьезно я знаю девченок 15-16 лет, которые выглядят реально на 25. А когда вы с девушкой знакомитесь, первое что у нее спрашиваете, наверное паспорт?)
Відповісти
і? самі стоять і курять на дитячому майданчику вкінці. що одного наказати, що інших
Відповісти
Це точно!!!!!!!!!!
Відповісти
А чого хлопці не довели справу до кінця і не здали його в правоохоронні органи? Як на мене то доказів придостатньо...
Відповісти
на сайте одного з актівістів девіз (воруй и убивай ) він боец Азова Олександр Драчук дивіться в контакте
Відповісти
Неправильно вчинили хлопці опублікувавши його в інтернеті!
Відповісти
Цікаво, а чого ви лізете в особисте життя людей??? Якщо неповнолітній знайомиться значить він цього хоче. Якщо активістам немає чим зайнятися нехай ідуть добровольцями в АТО
Відповісти
Ну хіба це не заср...а "опозиція"? Тим, хто "за" теж варто добряче наквасити пику, за моральну підтримку злочинця і поширення цього виду злочину. Я цього не терплю!
Відповісти
З яких пір секс за згодою сторін є правопорушенням? Чи тут спілкуються люди, які вірять тільки в секс після шлюбу?
Відповісти
Ви звернули увагу на те, що одному з них 15 років????
Відповісти
Так. Звісно. Якщо людина в молодших класах то вона молода. А якщо в старших - то вже старша і в неї є голова на плечах. Якщо голови в цьому віці немає то і в 45 років її не буде
Відповісти
перш ніж нести дурниці, вивчіть кримінальний кодекс, особливо уважно читайте, коли особа досягає повноліття і які наслідки з цим пов'язані.
Відповісти
Я би подивився на твою реакцію, коли він би подзвонив твоїй дитині... І не факт, що для нього 15 років це край, можливо були і молодші...
Відповісти
Шановний! Україна стрімкими темпами йде в Європу. До вашого відома в деяких країнах вік сексуальної згоди встановлений на позначці 12 років. Якщо для вас це не нормально - вам не місце в європейській спільноті
Відповісти
Вступ в Європу спираючись на Вашу позицію - це повний маразм! Треба для себе брати найкраще а не найгірше!
Відповісти
Ви будете вибирати що вам підходить в ЄС а що ні??? Боюсь запитати з президентом якої країни я зараз спілкуюся)))
Відповісти
звичайно буду вибирати.... я не стадо овець які тупо йдуть за чабаном. І якщо мені щось не подобається - я буду старатись покращити це, а не сприймати це як неминучість... Доречі і посада президента теж виборна... Саме я і Ви його обирали, так що він такий же службовець як і ми з вами...
Відповісти
Якщо ви не приймаєте людські цінності ЄС і досі живете в СРСР то я вам нічого не можу сказати
Відповісти
Педофілія це не людська цінність!!!!!
Відповісти
Що ви називаєте педофілією? Згоду обох людей?
Відповісти
Слухай ,оппопопозиціонер, якщо тобі більше 18 то підставляй хоч всі свої отвори та дупла кому і коли хочеш - це Європа, а за педофілію ( сесуальне домагання особи , яка не досягнула 18 років) у Європі- найжорстокіша кара. Не треба плутати найстрашніше сексуальне збочення із демократією. Не згідний то вийди і сядь своєю ду....ю на палю. Не треба захищати це чмо, а тільки згадай себе в 15 і уяви поряд із ним в темній квартирію СРАШНО????


Відповісти
Не люблю повторюватись, але все ж...
... До вашого відома в деяких країнах вік сексуальної згоди встановлений на позначці 12 років...
Відповісти
Як Ви можете так говорити? У Вас мабуть немає власних дітей! Таких уродів як він потрібно каструвати на місці!
Відповісти
як це доказів не має? особа визнала факт переписки, факт пропозиції та навіть уточнила, що в пропозиції звучить "можливо", що підтверджує, принаймі, наміри.
враховуючи повідомлення про злочин у ЗМІ - міліція зобов'язана порушити кримінальне провадження.
Відповісти
повністю згідна
Відповісти
З яких пір наміри вже є злочином??? Немає дії - немає злочину
Відповісти
а Ви хочете дочекатись до того часу коли Ваша дитина прийде зі школи і розкаже що йому чужий дядя зробив???? Тут же не вчепились до першого зустрічного! А саме до нього! Бо його рильце в пушку!!! І це видно з відео... Не буває диму без вогню!
Відповісти
Це не дитина - це підліток (12-17 років. Вікіпедія)Якщо підліток нічого не захоче дядя нічого не зробить. Якщо зробить - це називається згвалтуванням. Тут більше питань до підлітка
Відповісти
вчи матчастину:

Коментар до статті 156. Розбещення неповнолітніх

1. Вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку, -

караються арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років.

2. Ті самі дії, вчинені щодо малолітньої особи або батьком, матір'ю або особою, що їх замінює,-

караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до трьох років.

1. Ст. 156 відображає вирішення на законодавчому рівні проблеми педофілії статевого відхилення, яке проявляється у прагненні вчинювати дії сексуального характеру з дітьми.

2. Об'єкт злочину - статева недоторканість і нормальний фізичний, психічний і соціальний розвиток неповнолітніх.

3. Потерпілим виступає особа чоловічої або жіночої статі, яка не досягла 16-річного віку. Для кваліфікації діяння за ст. 156 не має значення, чи досягла потерпіла особа статевої зрілості, хто був ініціатором вчинення розпусних дій, а також характеристика потерпілої особи (попереднє ведення статевого життя, наявність сексуального досвіду тощо).

4. З об'єктивної сторони злочин виражається у вчиненні розпусних дій сексуального характеру, здатних викликати фізичне і моральне розбещення неповнолітніх. Розпусні дії можуть бути як фізичними, так і інтелектуальними.

Фізичне розбещення - це, зокрема, оголення статевих органів винної або потерпілої особи, мацання їх, інші непристойні дотики, які викликають статеве збудження, навчання онанізму, вчинення у присутності потерпілого статевого акту, акту онанізму, задоволення статевої пристрасті неприродним способом, схилення або примушення потерпілих до вчинення певних сексуальних дій між собою або щодо винного тощо. Диспозицією ст. 156 охоплюється також задоволення статевої пристрасті винного неприродним способом (наприклад, оральний або анальний секс), якщо при цьому щодо особи, яка не досягла 16-річного віку, не застосовується фізичне чи психічне насильство та не використовується безпорадний стан потерпілої' особи.

Природні статеві зносини з особою, якій не виповнилось 16 років і яка не досягла статевої зрілості, за її згодою кваліфікуються за ст. 155.

Вчинення розпусних дій фізичного характеру щодо особи, яка Досягла 16-річного віку, може розглядатись як хуліганство, що відзначається винятковим цинізмом (ст. 296), лише у разі, коли ці дії поєднуються з грубим порушенням громадського порядку і викликані прагненням продемонструвати явну неповагу до суспільства.

Розбещення неповнолітніх, яке поєднується з побоями І мордуваннями, заподіянням тілесних ушкоджень, погрозою вбивством, зараженням вірусом імунодефіциту людини або іншою невиліковною інфекційною хворобою, слід кваліфікувати за сукупністю злочинів за ст. 156 і відповідного статтею про злочин проти здоров'я особи.

Інтелектуальне розбещення може полягати, наприклад, у цинічних розмовах з потерпілим на сексуальні теми, розповіді відвертих, натуралістичних сексуальних історій, фотографуванні потерпілих в різних сексуальних позах, демонстрації порнографічних предметів. Використання в процесі вчинення розпусних дій творів, зображень або інших предметів порнографічного характеру, а також примушування до участі у їх створенні потребує додаткової кваліфікації за відповідною частиною ст. 301.

Розпусні дії з потерпілою особою, яка не досягла 16-річного віку, вчинені безпосередньо перед її зґвалтуванням, насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом або статевими зносинами з особою, яка не досягла статевої зрілості, повністю охоплюються відповідними частинами ст. ст. 152, 153, 155, оскільки у подібних випадках розбещення неповнолітніх з урахуванням спрямованості умислу винного розглядається лише як етап у вчиненні інших статевих злочинів. Наявність істотного розриву у часі між розпусними діями і вчиненням стосовно однієї й тієї ж потерпілої особи іншого статевого злочину, що виключає переростання одного злочинного діяння в інше, означає, що вчинене треба кваліфікувати за сукупністю відповідних злочинів.

Якщо винний, маючи намір зґвалтувати неповнолітню особу, здійснив щодо неї розпусні дії, а закінчене зґвалтування не вчинив з причин, не залежних від його волі, скоєне потрібно кваліфікувати не за ст. 156, а за ст. 15 і ч. ч. З або 4 ст. 152. у разі коли розбещення неповнолітнього передувало зґвалтуванню, від доведення до кінця якого особа добровільно відмовилась, її дії, за наявності підстав, слід кваліфікувати за ст. 156.

Розбещення неповнолітніх є закінченим злочином з моменту вчинення розпусних дій. Згода потерпілого на вчинення щодо нього таких дій на кваліфікацію за ст, 156 не впливає.

5. Суб'єктом злочину виступає особа чоловічої або жіночої статі, яка досягла 16-річного віку. Винний і потерпілий можуть бути особами як однієї, так і різної статі.

6. Суб'єктивна сторона злочину характеризується прямим умислом. При цьому ставлення винного щодо віку потерпілої особи може бути як умисним, так і необережним. У разі сумлінної помилки особи щодо віку потерпілого відповідальність за ст. 156 виключається. Розпусні дії, передбачені ст. 156, спрямовані на задоволення винним статевої пристрасті, на збудження у неповнолітньої особи статевого інстинкту або його задоволення. Мотиви цього злочину не впливають на його кваліфікацію. Винний може керуватись не лише сексуальними, а й іншими спонуканнями (помста близьким наступне втягнення у проституцію тощо).

7. Кваліфікуючими ознаками злочину є вчинення розпусних дій: 1) щодо мололітньої особи; 2) батьком, матір'ю або особою. що їх замішає. Про їх поняття див, коментар до ст. ст. 152 і 155.
Відповісти
слухай - опозиція -а це на відео чи не ти?
Відповісти
А ти познайомитись хочеш? Ні. Мене на відео немає
Відповісти
Цікаво, а/м АС2244ВМ належить ПЕДОФІЛУ? Можливо, це легкі гроші, нема чим зайнятися, нема чого хотіти, крім малолітніх діточок? Хто знає?
Відповісти
Хлопці хочуть повторити долю Тесака?

П.С.,
Ініціатива радує, таких мразей треба відловлювати, і ізолювати від суспільства
Відповісти
а тепер пєдік напише заяву в міліцію, і тіпи дружно йому будуть кашляти грошики щоб не сидіти
Відповісти
По-моєму тему можна було б закрити після ККУ "Розбещення неповнолітніх" , спроба розбещення, пропонування інтиму неповнолітньому...Була проведена проф. бесіда без кримінального втручання з обох сторін...Зйомка фізичної особи не забороняється, амінь, все в рамках закону з боку активістів. (Фізичного впливу до 35ти річного не було)...Все повністю в рамках.
Хіба що ,якщо це так можна назвати, шантаж або переслідування...але ж це смішно
Відповісти
зйомка не заборонена, але поширення в т.ч. в мережі інтернет без згоди особи заборонена
Відповісти
Згідно яких положень вони зобов*язані узгоджувати з ним тему про зйомки?
Відповісти
Не знання законів, і реально на мій погляд відео не достатньо. Я би цю схему прокрутив-би краще. А так взагалом нормуль)
Відповісти
А хлопець, в шортиках постійно яйця свої чесав Культура аж пре!
Відповісти
Шановне паньство, любителi пофiлософствувати сидячи чи лежачи по той бiк екрану - хлопцi проявили iнiцiативу та можливо своим вчинком зопобiгли бiльш страшним злочинам даноi особи. Не потрiбно далеко ходити, наведу приклад - е дуже багато жахливих злочинiв проти дiтей та пiдлiткiв яких могло б i не бути, якби iх хоч i таким методом зупинили не байдужi (у нашому випадку) молодi хлопцi. I в завершеня народна мудрiсть "Говорили не мiшки носити".
Відповісти
цікавий і не приємний факт. не подумайте, що буду оправдувати цього збочинця... сам сижу на сайтах знайомств і часто буває коли самі діти пишуть і пропонують секс, то залишається не зрозцмілим, хто почав переписку і пропонування сексу (переписки ніхто не бачив), це вагомий факт. якщо це написав цей 15 літній хлопчина, то це попахує гомофобією, звичайна підстава, якою користуються для того, щоб збити бабло.
P.S.: ну дивлячись по поведінці того пацана в шортах і з бородкою, то враження складається, що він не менший збочинець (за 13 хвилин відео, він раз 5 потрогав свої геніталії)
Відповісти
Ви про що??? Дитина призначае зустрiч дядi, на перед знаючи для чого... Виникае питання: чому хлопцi не у футбол грають, а вчиняють правопорушення...?
Відповісти
Ви про що??? Дитина призначае зустрiч дядi, на перед знаючи для чого... Виникае питання: чому хлопцi не у футбол грають, а вчиняють правопорушення...?
Відповісти
Гриць, щодо розбещення неповнолітніх. Пункт п'ятий: що це означає? 5. Суб'єктом злочину виступає особа чоловічої або жіночої статі, яка досягла 16-річного віку. Винний і потерпілий можуть бути особами як однієї, так і різної статі. Це що виходить що якщо мені 16 років, а моїй дівчині 15 і ми займаємося сексом чи ще чимось таким, то я її розбещую і за це кримінальна відповідальність? Щось ти не те мелеш.
Відповісти
Останні новини
«Волинь» вистояла в Луцьку
04 травень, 2015, 21:31
У Луцьку вивели на чисту воду педофіла. ВІДЕО
04 травень, 2015, 21:16