У так званій «ЛНР» ввели «закон про воєнний стан»

У так званій «ЛНР» ввели «закон про воєнний стан»
На окупованій луганськими бойовиками території Донбасу "ЛНР" ввела "закон про воєнний стан". Метою запровадження "воєнного стану" є створення умов для відбиття або запобігання "агресії" проти так званої "ЛНР", ідеться у відповідному документі.

Зазначається, що "закон про воєнний стан" на окупованій території набуває чинності 5 травня, про це повідомляє Громадське радіо.

"Агресією проти ЛНР визнається застосування збройної сили іноземною державою (групою держав) проти суверенітету, політичної незалежності та територіальної цілісності Луганської Народної Республіки або яким-небудь іншим чином, несумісним із Статутом ООН", - наголошується у заяві.

Крім того, "законом" також встановлено, що на період "воєнного стану" можуть "у тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення оборони країни і безпеки держави, обмежуватися права і свободи громадян, діяльність підприємств, установ, організацій, права їх посадових осіб. На підприємства, установи та організації, їх посадових осіб, громадян можуть покладатися додаткові обов'язки".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЛНР, АТО, війна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехня. Ничего там не вводили.
Відповісти