У волинському магазині продають печиво з пліснявою та цукерки з хробаками, - соцмережі

У волинському магазині продають печиво з пліснявою та цукерки з хробаками, - соцмережі
Користувачі соціальних мереж поширюють в інтернеті інформацію про крамницю з неякісними продуктами.

Зокрема, користувачем інтернет-спільноти «Типовий Ковель» було анонімно викладено світлини, на яких зображено печиво з пліснявою всередині.

У дописі під фото йдеться, що у цій крамниці неодноразово продавали неякісні продукти. Були випадки, що покупець приносив додому цукерки з хробаками, також розповідається, що у крамниці свіжі продукти – це рідкість. У коментарях під повідомленням дописувачі теж висловили свої думки. Якщо вірити коментаторам – то у магазині постійно продають неякісний товар.

До слова, крамниця знаходиться біля місцевої школи. Продукти з магазину купують діти: «Просимо звернути увагу кліентів цього магазину, а особливо батьків тих дітей, які навчаються у 5 та 8 школах і на перервах купують собі їсти у цьому магазині», - йдеться у дописі.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Купуйте дітям печиво "Марія", або печіть самі. А ці горе-виробники нехай годують своїх дітей таким печивом. Немає ГОСТІВ, немає санстанції....от і споживають люди, те що підсовують!
Відповісти
В Луцьку на Лідавські тоже є база на які перебивають дати на печиві.
Відповісти
нє, ну не подія, пряники з цвіллю! а який дорогий сир з цвіллю! може то новий вид чи рецепт, а ви не оцінили? а взагалі - пачка маргарину, трохи цукру,соди чи амоняку, муки, яйце - і бляха своїх пряніків!!!!
Відповісти
Підтверджую, нема ГОСТів, нема правил, санстанцій дефакто нема. Нема контролю - їмо непонятно що. Підприємства виробники і ті що продають не дотримуються санітарних норм. От і виникає міль, хробачки і т.д.
Чекати до липня можливого прийняття ХАСП норм, я сумніваюсь що їх будуть дотримуватись при відсутності контролю ))) у нас в Україні правило обдне - дешевше і проще.
Відповісти
В Сіднеї одна з мереж супер-маркетів продавала банани зі значним вмістом кокаїну. Шкода, я їх так і не купив((
Відповісти
Шок...я тиждень як с Сіднею, не знав про банани, шкода(((
Відповісти
Ви дивуєтесь за магазин, я в Луцькій обласній інфекційній лікарні лежала з дитиною, внизу в магазинчику купила кефір і ним отруїла себе і дитину, крім бронхіту з яким ми туди попали дитині доставляли додаткові крапельниці і ліки від діареї і рвоти....ще на додаткову тисячу гривень ...сусідка по палаті теж купила той кефір, випила небагато, а лежала бліда бо тушнило...ніякого контролю, ніхто ні за що нне відповідає..
Відповісти
Ай яй яй! А не простіше повернути товар продавцеві, отримати гроші і послухати вибачення. А якщо ні - тоді друкувати і притягати до відповідальності. А то - цвіль, хробаки... З кожним буває. А у вас у холодильнику нічого, часом, не цвіло? То якщо поцвіло - тоді це новина для Волинь Посту! І читачі - оцінять.
Відповісти
хочу рекомендувати лучанам бути обережними у Вопаках на Чехова та на Київській площі. Пильно дивіться на дати реалізації товару, будьте уважні при розрахунку на касі, адже ціна на придбаному товарі може не співпадати з ціною на чеку. Найцікавіше те, що при наявості чека з оплаченою завищеною ціною і при наявності цього ж товару у холодильнику магазину з ціною на 14 грн!!! меншою, я не змогла довести, що мене нагло обдурили.
Відповісти
Це стосується не лише цього магазину.. таке є абсолютно скрізь.. Вчора, наприклад купляла цукерки "Ромашка" у Сільпо, що у ЦУМі, вони також були із пліснявою всередині
Відповісти
Останні новини
У волинському магазині продають печиво з пліснявою та цукерки з хробаками, - соцмережі
05 травень, 2015, 10:41