«Якби Клімчук йшов у депутати, він Палицю перебив би», – колишній глава Секретаріату Ющенка

«Якби Клімчук йшов у депутати, він Палицю перебив би», – колишній глава Секретаріату Ющенка
Засновник громадського руху ЧЕСНО Олег Рибачук (на фото) оцінив голову Волинської ОДА Бориса Клімчука як «політично непотопаємого», завдяки його здатності бути у владі при будь-яких президентах.

Про це він заявив на зустрічі із прихильниками Руху ЧЕСНО на Волині.

«Я з ним перший раз познайомився, коли був в уряді у 2001 році. Це така суміш дуже екзотично українського типажа, який чудово розуміє американський принцип комунікації з виборцями. Він абсолютно технологічний. Він зумів вижити. Я його пам’ятаю при Кучмі, Ющенку, я бачив його як посла. Це людина реально місцева, яка відповідає критеріям «політичної непотопляємості», - каже Олег Рибачук.

«Але я з ним ніколи не стикався у ситуаціях, де можна було б взнати якісь моральні якості чи інші якості», - довав Рибачук

Він позитивно оцінив очільника ОДА як дипломата. Проте його дивує здатність Клімчука перебувати на виcоких поcадах при будь-якому президентові України. Так, за президента Кучми йому вдалося бути і головою Волинської обласної ради, і головою Волинської ОДА, і радником Президента України. За Ющенка він був Надзвичайним та Повноважним Послом України в Литовській та Азейбарджанській республіках. А нині при Президенту Януковичу він повернувся на крісло голови ОДА.

«Для мене дивина.... Чому дивина, тому що я зайшов в українську політику, подивився що це і не уявляю собі, як можна там бути в різних іконостасях. В різних системах. Як це? Або воно відповідає твоєму внутрішньому світу, що в тебе такий світ, як би — адаптор до різних систем. Це для мене складно зрозуміти. Але з іншого боку мені кажуть, що якщо б він вирішив балотуватися, то він би пройшов. Він Палицю перебив би, хоча Палиця там з великими грошима», - додав Рибачук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Якби Клімчук йшов у депутати, він Палицю перебив би», – колишній глава Секретаріату Ющенка
19 червень, 2012, 12:55