У Ковелі посилять заходи безпеки у День пам’яті

У Ковелі посилять заходи безпеки у День пам’яті
Про заходи безпеки в Ковельському районі під час заходів з нагоди Дня пам’яті та примирення говорили в голови РДА Віктора Козака.

Про це інформують на сайті Ковельської РДА.

Під час засідання йшлося, що безпека громадян, особливо під час відзначення Дня пам’яті та примирення і 70-річниці Перемоги над нацизмом у Європі, повинна бути на особливому контролі, а для цього усім потрібно максимально мобілізуватися та посилити усі заходи безпеки.

Віктор Козак особливу увагу акцентував на тому, що всі служби повинні працювати в посиленому режимі та бути готовими до дій в умовах надзвичайних ситуацій.

«На Ковельщині ми повинні зробити все, щоб не допустити використання відзначення 70-ліття завершення Другої світової війни з метою дестабілізації ситуації», ‒ зазначив він.

Керівник виконавчої влади району попросив особливу увагу приділити представникам різних політичних сил та громадським організаціям, щоб уникнути зіткнень.

Так, заступник начальника Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Дмитро Антонюк повідомив, що в районі посилені заходи безпеки, адже масові заходи заплановані практично у всіх населених пунктах. Він також доповів, що по кожному заходу розроблений план охорони громадського порядку, який забезпечуватимуть співробітники міліції та представники громадських формувань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: безпека
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.