Лучан запрошують на інтерактивне свято «Супер-мама»

Лучан запрошують на інтерактивне  свято «Супер-мама»
В другу неділю травня в світі відзначають одне з головних родинних свят — День матері. Його популярність цілком зрозуміла, оскільки споконвіку мама була найдорожчою та найріднішою людиною для кожного.

Цього року День матері відзначатиметься 10 травня. Тому лучан та гостей міста запрошують завітати всією родиною на свято «Супер-мама», яке відбудеться цього дня в СОК «Адреналін Сіті» (вулиця Карбишева, 1), початок о 15:00.

Інтерактивне дійство з численними конкурсами, вікторинами, сюрпризами та подарунками дозволить весело, активно і рухливо провести час не лише дітям, а й їх батькам. Зокрема, матусі повинні будуть вгадати свою дитину по голосу, виконаному малюнку, а також учасники змагатимуться на кмітливість, знання дитячих мелодій та слів на певну літеру. Під час фінальної естафети пари «дитина-мама» показуватимуть своє вміння швидко зібратися до школи.

Крім того, впродовж дня в СОК «Адреналін Сіті» діятимуть приємні знижки на розваги, а всім учасникам свята одна розвага – абсолютно безкоштовно. Приємним сюрпризом стане розіграш 100-доларових сертифікатів на літній відпочинок від туристичного агентства «Море турів».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.