Ковельський каноїст виборов «бронзу» на чемпіонаті Європи

Ковельський каноїст виборов «бронзу» на чемпіонаті Європи
У місті Рачиця, що в Чехії, у перші дні травня проходив чемпіонат Європи з веслування на байдарках і каное. На дистанції 1000 метрів українські веслувальники здобули бронзові нагороди.

Про це повідомляє Про Ковель.

Наш екіпаж каное-четвірки у складі Дмитра Янчука з Хмельницького, Едуарда Шеметила з міста Ковель, одесита Дениса Коваленка та Ельнура Ахадова з Тернополя лідирували майже 800 метрів і лише на фінішному відрізку поступилися суперникам з Росії та Румунії. Результат українських спортсменів – 3 хвилини 25,412 секунди, а у росіян – 3 хвилини 23,460 секунди.

Як пояснили спортсмени, на змаганнях у Чехії буквально за півгодини до фінального заїзду у каное-четвірках відбувся фінальний заїзд у каное-двійках, в якому українці Дмитро Янчук та Тарас Міщук виграли золоті нагороди, тому вже у каное-четвірці Дмитрові Янчуку не вистачило сил витримати фінішне прискорення.

До речі, на цьому ж чемпіонаті, ще одна волинянка Марія Повх у фінальному заїзді жіночих байдарок-четвірок на олімпійській дистанції 500 метрів допомогла українкам вибороти «срібло».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.