На Волині вилучили 4 тонни спирту

На Волині вилучили 4 тонни спирту
Правоохоронці разом з прокуратурою вилучили у двох районах Волині 4 тонни спирту.

Працівниками прокуратури Волинської області спільно зі співробітниками УМВС України у Волинській області, у межах кримінального провадження за фактом незаконного виготовлення, зберігання та збуту підроблених марок акцизного податку та підакцизних товарів, проведено ряд обшуків на території міста Ковеля, Ковельського та Любомльського районів, - про це повідомили в прес-службі прокуратури Волині.

Під час обшуків у фізичних осіб та підприємців, які займалися виготовленням та збутом контрафактної продукції, правоохоронцями було виявлено більше 4 тонн спирту вартістю понад 300 тисяч гривень, близько 200 ящиків цигарок вартістю понад 3 мільйона гривень, майно та цінності, набуті зловмисниками в результаті незаконної діяльності.

Досудове розслідування цього кримінального провадження здійснюється слідчим управлінням УМВС України у Волинській області. Хід досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що там спиртзавод вже працює?
Відповісти
нехай ще в м.Ківерці провулок Миру до Валі Лисюк наглянуть, там спирту не менше знайдуь, і показник чудовий здобудуть. Там дуже сильний і великий спирт завод працює
Відповісти
ківерцівську бузнесменку мендаллю...
Відповісти