Веслувальниця з Волині привезла срібло з Чемпіонату Європи

Веслувальниця з Волині привезла срібло з Чемпіонату Європи
Заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук привітав волинську веслувальницю Марію Повх із високим спортивним здобутком.

З 1 по 3 травня в чеському місті Рачіце відбувався чемпіонат Європи з веслування на байдарках і каное. На змаганнях такого високого рівня були й волиняни. У складі жіночої байдарки-четвірки успішно виступила волинська веслувальниця Марія Повх, яка стала другою на олімпійській дистанції у 500 м. Українки Марія Повх, Анастасія Тодорова, Інна Гріщун, Марія Кічасова поступились білорускам, які вибороли першість, - про це повідомили у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Заступник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук також вручив подяки голови облдержадміністрації і тренерам волинської спортсменки – Тарасу Шевченку, Роману Повху, Ользі Мухаметаліній.

– Надіємось на подальший розвиток спорту в області, у який вкладатимемо більше матеріальних ресурсів, щоби волиняни прагнули бути фізично здоровими та успішними, – зазначив Сергій Кошарук. – Хочеться підкреслити важливість спортивних здобутків, щоби заохотити молодь до занять спортом. Українці досягають успіхів не тільки у спорті, а й в інших галузях. Тому, надіюсь, ми досягнемо і миру в країні.

Довідка:

Марія Повх – майстер спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное, учениця волинської обласної школи вищої спортивної майстерності ФСТ «Колос». Тренери – заслужений тренер України Тарас Шевченко та тренер-викладач Роман Повх. Перший тренер – Ольга Мухаметаліна.

У веслуванні на байдарках і каное відбір на Олімпійські ігри 2016 року у Ріо-де-Жанейро відбудеться на чемпіонаті світу в серпні цього року в місті Мілан (Італія).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Веслувальниця з Волині привезла срібло з Чемпіонату Європи
07 травень, 2015, 17:53