На Ковельщині представили нового начальника АПК «Волинь»

На Ковельщині представили нового начальника АПК «Волинь»
Вчора, 7 травня, голова райдержадміністрації Віктор Козак та голова районної ради Ігор Верчук зустрілися з аграріями Ковельщини.

Перед початком зустрічі вони представили нового начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Леоніда Грицюка. Який відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 7 травня 2015 року №44-ос був призначений на цю посаду, - повідомили у відділі інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації.

Леонід Грицюк народився 24 грудня 1956 року в с. Тупали Турійського району. У 1983 році закінчив Житомирський сільськогосподарський інститут за спеціальністю "агрономія". Трудовий шлях розпочав електромонтером, а потім працював головний агрономом місцевого колгоспу с. Миляновичі Турійського району, агрономом Ковельського льонзаводу, старшим агроном Волинського обласного виробничо-наукового об'єднання "Трави", головним агроном ТзОВ "Турія" Ковельського району.

З 2001 по 2007 роки працював заступником директора ТзОВ "Турія" Ковельського району. У 2007-2012 роках очолював Ковельську райдержнасінінспекцію. Із грудня 2012-го - провідний фахівць відділу сертифікації та сортової ідентифікації управління контролю якості сільськогосподарської продукції, насінництва та садивного матеріалу Державної інспекції сільського господарства у Волинській області.

Голова райдержадміністрації Віктор Козак привітав новопризначеного керівника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації та окреслив першочергові завдання щодо покращення стану справ у аграрному секторі.

Голова районної ради Ігор Верчук у своєму виступі побажав плідної і тісної співпраці з депутатським корпусом. Заступник начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Тетяна Шавлай подякувала колективу за плідну працю та побажала новому керівнику успіхів у роботі та вручила букет квітів від колективу.

Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Леонід Грицюк висловив своє бачення подальшої роботи та зауважив, що господарства нині працюють в дуже складний час для країни, але потрібно зберегти потенціал у господарствах, поголів’я та техніку. Адже потужний і розвинутий агропромисловий комплекс є гарантом виходу країни із кризи.

Своїми поглядами, проблемами та досягненнями у роботі поділилися керівники СТзОВ «Заповіт» Поліна Климчук, «Дружба» Валерія Яромчук. Вони переконані, що представники районної влади мають залучати інвесторів, допомагати у питанні цінової політики на сільськогосподарську продукцію, її реалізації. Також посилити роботу щодо дій державних сільськогосподарських програм.

Під час зустрічі обговорені питання щодо розрахунку за здане молоко, цінової ситуації, а також важливі питання проведення мобілізації та демобілізації в районі, ремонту доріг та ряд інших питань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.