Ветерани Волині зустрілися з Президентом України

Ветерани Волині зустрілися з Президентом України
8 травня четверо волинських ветеранів Другої світової війни взяли участь в урочистому засіданні Верховної Ради України.

Про це повідомляє Волинська обласна державна адміністрація

О 12:00 розпочалося урочисте засідання Верховної Ради України, присвячене 70-й річниці перемоги над нацизмом у Європі, місцю та ролі Українського народу у Другій світовій війні. Туди із зверненням до парламенту та народу прибув глава держави Петро Порошенко.

Слухали його й волиняни: Василь Кушнір, Марія Ткачук, Антон Костюк та Анатолій Дроздович. Вони також поспілкуються з Петром Порошенком у Музеї слави Другої світової війни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Голова Братства ветеранів УПА на Волині не тільки майор радянської армії, а ще й колишній парторг , це я про Кушніра Василя пишу. Тримає партквиток в сейфі. Видно, ще й до сих пір надіється на переміни. І що він має право очолювати людей , які пройшли катівні НКВС, тюрми, заслання. Він ж в радянські часи відслідковув дітей біля церкви на Пасху , а потім їх за це виключали зі школи. І цікаво хто йому надав статус Ветерана УПА. В нього в родині нікого не було, причетного до УПА. А сам вІн з 1939 року народження. Міг він в 5 років чимось прислужитися воякам УПА, щоб сьогодні їхати до Верховної ради і приймати участь в заходах. Він не мав жодного морального права бути в Києві з цими людьми. Так у нас в Україні твориться політика. А допомогли надати йому статус ветерана УПА, я думаю, його друзі по партії , які і сьогодні ще й далі керують не тільки на Волині. Ганьба.
Відповісти
Останні новини
Ветерани Волині зустрілися з Президентом України
08 травень, 2015, 18:21