Волинянин обікрав власну дружину

Волинянин  обікрав власну дружину
Із заявою до рожищенських правоохоронців звернулася 26-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що її ошукав власний чоловік.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

З’ясувалося, що 23-річний чоловік є підозрюваним у кримінальному провадженні, розпочатим за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Чоловік звернувся до дружини, щоби вона дала йому гроші, оскільки необхідно відшкодувати потерпілому матеріальні збитки. Отримавши потрібну суму, спритник навіть не думав використовувати їх «за призначенням», натомість витратив на власний розсуд. Коли заявниця зрозуміла, що її ошукали, звернулася у міліцію. Загалом чоловік виманив у дружини майже дві тисячі гривень.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вона що не бачила, що він альфонс. Що молодших йому бракувало, коли на старшій женився? Не на неї, на гроші, видать, запав чувак.
Відповісти
Ото чоловіки пішли!!!
Відповісти
ст. 190 КК України - незаконне заволодіння чужим майном шляхом обману або хзловживання довірою. Згідно положень Цивільного кодексу України та Сімейного кодексу України, майно, в тому числі і гроші, набуті у шлюбі, вважаються спільною сумісною власністю. От на даний момент хочу почути думку слідчого та процесуального керівника, з якого .... в діях цього жуліка наявний склад названого криміанльного правопорушення???!!
Відповісти
За часів СРСР, коли житло належало державі, жіночки не дуже виявляли до нього інтерес. нині ж, вищою жіночою доблестю рахується спровадити благовірного, якщо не на 4 сторони, то на той світ.Отак, одружуючись та ховаючи, одна жіночка, злидня при Союзі, поробила квартири усім своїм дітям. Буває й так: отримували квартиру разом, а де нині той чоловік ? Баба ж, спекулюючи дітьми, сидить в ній, мов фортеця...
Відповісти