У Луцьку запрошують на родинне фото

У Луцьку запрошують на родинне фото
В обласному центрі Волині у день сім’ї можна буде безкоштовно зробити родинну світлину на згадку. Про це повідомляють організатори акції.

Творча група, до складу якої входить фотограф, флорист-декоратор та студія звуку вирішили подарувати лучанам свято. Так, 15 травня відзначають День сім’ї, тож з цієї нагоди жителі та гості обласного центру матимуть змогу зробити гарні й професійні світлини на пам'ять.

На Театральному майдані з 16:00 до 20:00 будуть обладнані задекоровані місця для фотозйомки. Усі охочі зможуть безкоштовно сфотографуватись та отримати фото через соціальні мережі проекту.

«Дуже часто люди не мають можливості, або й нагоди піти у салон та зробити хорошу світлину. Тож виходить, що сім’я з кількох людей немає жодного спільного фото. Ми хочемо виправити цю ситуацію та подарувати спогади і гарні емоції», - розповідають організатори.

Також під час акції буде чимало цікавого реквізиту та прикрас, а гарний настрій створюватиме мім.

Організатори проекту «Родинне фото» студія звуку «Октава», фотограф Ярослав Близнюк, студія свята «Кулька-булька» та квітковий магазин. Захід відбувається за підтримки відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради.

До слова, проект матиме і соціальну складову. На жаль, чимало сімей на Волині мають біду, малюкам поставили страшний діагноз – рак. Тож, аби допомогти цим родинам усі учасники зможуть пожертвувати кошти для БФ «СТОПРАК».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: фото, акція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку запрошують на родинне фото
10 травень, 2015, 13:48