Ковельські волонтери зібрали 50 тисяч гривень солдатам

Ковельські волонтери зібрали 50 тисяч гривень солдатам
Волонтери у Ковелі організовували благодійний ярмарок «Разом до перемоги». У його рамках вдалося зібрати понад 50 тисяч гривень.

Про це на сторінці у Фейсбуці написали волонтери Ковельського центру допомоги 51-й ОМБР, – повідомляє IA ZIK.

"Головна мета ярмарку – збір коштів для бійців АТО та популяризація волонтерського руху. До Ковеля на ярмарок завітали волонтери з Луцька, Володимира-Волинського, Нововолинська, Шацька. Приїхала і 14 ОМБР – капітан Нікітюк та його бійці з 14 одиницями бойової зброї. За доставку виставки зброї, підготовку місця для навчання володінням автоматом, відповідала Наталя Боярина", – йдеться у повідомленні.

Учасники отримали для збору коштів 47 скринь. Ярмаркували за трьома напрямками: продаж сувенірів, продаж їжі та ласощів, продаж патріотичних розваг.

Волонтерські та громадські організації Ковеля відповідально готувалися до ярмарку заздалегідь. Гості смакували приготовленів польових кухнях страви: куліш, рибну юшку, смажену картоплю і, звісно, кондитерські та кулінарні вироби.



Користувалися успіхом у діток намети ДУКу «Правого сектору» – тир «Волинська січ» та боді арт, смуга перешкод від СЮТ, кульки та майстер-класи. Концерт вів гість зі Львівщини – голос Нічної варти Київського Майдану Сергій Похилевич.

За допомогою ярмарку вдалося зібрати понад 50 тисяч гривень. «Але скільки точно – ми повідомимо лише після перевірки всіх коштів в банку», – йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
9 травня, на День Перемоги, в Ковелі організовували благодійний ярмарок "РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ". Головна мета- збір коштів для бійців АТО та популяризація волонтерського руху. В НАС ВИЙШЛО! І перш за це подяка координатору ярмарку Ані Коршуновій, яка готувала цей день майже місяць!
Щиро раді, що ярмаркувати до нас приїхали дорогі гості, наші друзі з Володимира-Волинського - "Союз українок" , ГО "Активіст", Володимир-Волинський педколедж, з Шацька- Волонтерська організація "Небайдужі", з Нововолинська - майстриня Ірина Гришко, з Луцька - Вероніка Попік з командою "Добрі справи" та Автомайдану, "Госпітальєрки", ПП "Вишиті ідеї " Ольги Янчук, вироби майстра-коваля Віктора Семенюка, з Заболоття - Волонтерська спілка "Звін", з Турійська- представники від селищної ради, з Луківа- представники Луківського ліцею, з Голоб- небайдужі селяне. Приїхала і 14 ОМБР, - капітан Нікітюк та його бійці з 14 одиницями бойової зброї ! За доставку виставки зброї, підготовку місця для навчання володінням автоматом відповідала Наталя Боярина. Разом з ковельчанами всього 47 учасників отримали для збору коштів 47 скринь! Ярмаркували за 3 напрямками: продаж сувенірів, продаж їжі та ласощів, продаж патріотичних розваг. Волонтерські та громадські організації Ковеля відповідально готувалися до ярмарку заздалегідь. Завдяки іх самовідданій праці наші гості смакували приготовані в польових кухнях смачнючий куліш від МЧС-ників та ГО "ВГО Комітет громадського спротиву" , рибну юшку від повара Ковельського пологового будинку Антоніни Лаховськоі, смажену картоплю від сім'ї Білух Романа та Лариси та Назарчика. Вражали смачнючі кондитерські та кулінарні вироби, виготовлені "Союзом українок " з Ковеля та Володимира- Волинського, Волонтерською спілкою "Звін" з Заболоття , Турійчанами та Луківчанами! А які смачні столи накрили заклади освіти Ковеля, дівчата з ДУКа та ГО ВГО "Комітет громадського супротиву!" Розлетілися кондитерські вироби, безкоштовно надані кафе "Любисток", кафе "Картопляна", Фіалковською Наталією, Вірою Лисаковою, Іриною Васюк, Любою Глущенко . Поїли гостей березовим соком, узваром, кавою та чаєм. Фірма "Рудь" подарувала на ярмарок цілу морозилку морозива!! Була в нас і релігійна крамниця від отця Миколая...Потужно долучилася і КОВЕЛЬСЬКА міська рада: організували суперовий концерт, палатки від закладів освіти, допомогли зі скринями, охороною порядку. Заступник міського голови Ігор Прокопів разом з нами професійно і спокійно вирішував всі проблемні питання, за що йому окреме ДЯКУЄМО! Користувалися успіхом у діток палатки ДУКу "Правого сектору" - тир "Волинська січ" та боді арт, смуга перешкод від СЮТ, кульки та майстер-класи . Концерт вів наш гість зі Львівщини- Голос Нічної варти Київського Майдану Сергій Похилевич!
Допомагали нашому жіночому колективу під командуванням нашого координатора Володі Гушінця надійні мужчини-волонтери, наші колишні підопічні (поранені, полонені, реабілітовані, бійці різних підрозділів) Слюсарчук Андрій, Павло Манзюк, Богдан та Віталій Сахарчуки, Сергій Парвасюк, Сергій Литвинович, Антон Левчук, Максим Леончук, Євген Бігун, Андрій Панасюк, Саша Слюсарчук, Ігор Галета, Микола Куценко, Віталій Душук, Володя Приступа. Наші Герої готували, торгували, тягали, перевозили та переносили, і піднімали наш бойовий дух! Хлопці... Щира ВАМ подяка!!
ОКРЕМО ПРО НАШИХ ЮНИХ ВОЛОНТЕРІВ. Готуючись до свята ковельські діти з 1-і, 10-і, 13-і шкіл та технікуму зробили до свята своїми руками під керівництвом нашого координатора Тані Тимощук та майстріні Оксани Цюп"яшук Оксани 2 000 "КВІТОК ПЕРЕМОГИ", виготовили з гвіздків , ниток та фетру карту України для "ФОТО ПАТРІОТА" та самі продавали товари та послуги. Таня Шилік та Аня Дмитрук, як зовсім дорослі відповідали за продаж солодощів та напоїв , справлялися с капризною кавоваркою)). З ними поруч за столи з продуктами та сувенірами від Центру відповідали координатори Аня Лисакова, Юля Миронюк, Катя Силюк, Микола Соколов, Ліпич Катя. А Сергій Приходько командував кулішем та юшкою, яку подавала чарівна Софійка з татом роздавали Куліш та юшку. Волонтер Назар Білуха з татом ледь встигав смажити картоплю ! Така черга..)
ТІШИМОСЯ...
Неймовірна зміна росте!!
Гості на ярмарку сплели маскувальну сітку, каркас якої надала Ковельська бібліотека, а матеріали- турійчане!
Все завершилося нескінченним підрахунком 50 скринь.. Наша Люда Савіна, яка відповідала за протоколи, скрині та підрахунок, дуже відповідально перераховувала кошти з тими, хто іх безпосередньо збирав . Сума вийшла чимала, понад 50 000 грн!! Але скільки точно- ми повідомимо лише після перевірки всіх коштів в банку. Сума кожного учасника запакована окремо під підпис, там багато крупних купюр).
Щиро дякуємо всім хто прийняв участь в Ярмарку!
Вся ця важка спільна праця лише для одного - допомогти нашим хлопцям на передовій!
Рахуємо, що в нас вийшло!
Дорогі бійці! Повертайтеся додому живими здоровими та з перемогою!
Відповісти
Молодці! зараз на наших бійців в АТО жертвують все меньше і меньше. понад 50 000 грн, то файний результат
Відповісти
Останні новини
Ковельські волонтери зібрали 50 тисяч гривень солдатам
11 травень, 2015, 17:30
Дитяча залізниця у Луцьку
11 травень, 2015, 16:30