За бійку в магазині – на три роки за ґрати

За бійку в магазині – на три роки за ґрати
Нещодавно Луцький міськрайонний суд Волині виніс вирок щодо мешканця Луцька: за хуліганство хлопцю дали три роки в'язниці.

Про це повідомили в СЗГ УМВС України у Волинській області.

Засуджений Олександр разом зі своїм знайомим близько 23-ї години напідпитку вийшли в нічний магазин, аби придбати пива.

В той час, коли товариші розмовляли з продавцем, у чергу стали ще двійко чоловіків. Почекавши декілька хвилин, хлопці попросили, щоби їхні попередники оперативніше купували. Засудженому це зауваження здалося надто образливим, і він, недовго думаючи, вдарив незнайомця в обличчя. Від удару чоловік упав і втратив свідомість.

Після цього підсудний почав з’ясовувати стосунки з його другом, збивши його з ніг. Після цього він забрав у потерпілого гаманець із документами, грошима та дисконтними картками.

Розібравшись зі своїми «кривдниками», хлопці пішли у двір будинку пити пиво. Там через кілька хвилин їх і затримали працівники міліції.

Проти підозрюваного слідчим відділом Луцького МВ УМВС України у Волинській області було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 187 (Розбій), ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) КК України.

Під час судового засідання суд прийшов до висновку про відсутність у діях підсудного складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 187 КК України, а вбачається склад злочину, передбачений ч. 1 ст. 185 КК України.

Луцький міськрайонний суд визнав винним Олександра у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) та ч.1 ст. 185 (Крадіжка) КК України та засудив підсудного до трьох років обмеження волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За бійку в магазині – на три роки за ґрати
20 червень, 2012, 10:27