Зорян Шкіряк подав у відставку

Зорян Шкіряк подав у відставку
Зорян Шкіряк звернувся до прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка із заявою про звільнення з посади тимчасового виконувача обов’язків голови ДСНС.

Про це він заявив на брифінгу, повідомляє «Українська правда»


«Я вважаю, що настав час надати дорогу професіоналам», - сказав Шкіряк. А також повідомив, що має людину, яка буде достойною цієї посади.

«Я відкрито заявляю, що моє перебування на посаді було тимчасовим. І вважаю, що на цьому етапі моя місія тут завершена. Я гордий за всі дні, які провів поряд з цими мужніми людьми і пишаюся тими здобутками, які зроблені нами за неповних 1,5 місяця», - сказав Зорян Несторович.

Він переконаний, що саме на його долю випали "нелегкі іспити", маючи на увазі боротьбу з пожежами у Чорнобильській Пущі та евакуацію українців з Непалу.

«Ця операція в силу певних обставин та у зв'язку з неможливістю моєї участі у коментуванні цих процесів, обросла подекуди брудними інсинуаціями, відвертою єрессю і тим, що не відповідає дійсності», - сказав Шкіряк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби він був офіцером, я б йому порадив застрілитись, а так - фейсбучний понтар. Нема що коментувати, одне слово - непотріб з кармою любомльського санітара:-)
Відповісти
шкурак воно і є шкурак...
Відповісти