Народні депутати зменшили час реклами на телебаченні

 Народні депутати зменшили час реклами на телебаченні
"Замість дванадцяти хвилин на годину квота реклами становитиме не більше дев'яти", - заявила депутат Олена Кондратюк, співавтор законопроекту № 2343 "Про внесення змін до закону України "Про рекламу" (щодо частки реклами, яка розповсюджується на телебаченні і радіо)".

Народні депутати підтримали його у першому читанні і в цілому, інформує Еспресо.TV.

Нагадаємо, що нардепи напередодні у червні минулого року обмежили кількість реклами на телебаченні. Вони визначили, що пускати рекламу під час показів серіалів чи документальних фільмів можна не частіше, ніж раз на 20 хвилин.

Проте, Олена Кондратюк вважає, що більш чітке визначення рекламного часу дозволить спростити процес моніторингу за дотриманням телерадіокомпаніями рекламного законодавства.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а щоб ви всі придуркувасті в рекламах учатники поздихали разом з клятим кулявлобним індексаційно-ціновим вором яйценюком!!!!
Відповісти
тільки 9 хв? треба зменьшити до 4 хв і не тільки по тєлєку - на радіо те саме, вже всюду реклама, борди, транспаранти, в кіно навіть спокійно не можна сходити, теж 10 хв різного лайна на голову л'ють!
задовбали!
Відповісти
А як виживати тим хто працює в рекламному бізнесі? В них є також сім'ї , діти! Це всеодно що зробити обмеження на продаж молока в магазинах! що буде з молокозаводами? Хочемо в Європу а підхід до управління державою - совковий - все позабороняти!
Відповісти