Луцькі активісти знову зловили педофіла. ФОТО. ВІДЕО

Луцькі активісти знову зловили педофіла. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку громадські активісти продовжують “полювання” на педофілів.

10 травня вони впіймали чоловіка, який прийшов на зустріч з неповнолітньою дівчиною. Про це повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Попередньо активісти створили на сайтах знайомств акаунти нібито неповнолітніх хлопців та дівчат. За декілька днів на ці акаунти надійшли повідомлення від чоловіків, які бажали познайомитися. Опісля під час розмови вони домовлялися про зустріч і говорили про секс та інтимні речі.

Так, після тривалого спілкування на одну з фейкових сторінок написав чоловік 34 років, який запропонував 15-річній дівчинці зайнятись, як він заявив пізніше, “пестощами”. Після чого активісти домовились про зустріч 10 травня.

Під час бесіди чоловік надіслав своє фото. Також публікуємо переписку з ним.

Нагадаємо, 4 травня “педофілолови” впіймали чоловіка, який прийшов на зустріч з 15-річним хлопцем.

До речі, активісти створили в соцмережі “Вконтакте” групу, в якій розповідатимуть про свої дії. Для переходу в групу натисніть сюди.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: педофілія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 33
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В би хоч назву відмінну від Тесака придумалаи, а от все той же окупай педофідяй. І якщо б ви уважніше слідкували за діяльністю Максима Марцинкевича, то знали би, що піпл любить дивитися на гей педофілів, педофіли натурали мало кому цікаві.
Відповісти
Село, городи, романтика! Де ви бачили педика з лопатою чи плугом?
Відповісти
Раз такі правельні, то зробіть для початку репортаж з опери, по скільки років дівчатам які туди ходять. Потім порівняйте по скільки років протилежній статі, і о чудо - нація педофілів .
Відповісти
Погоджуюсь. Але це вже інша тема, добре,що хоч це роблять! Луцьк-взагалі стає жахливим, просто бракує слів від того,що тут робиться!і все через гроші...До чого люди тут котяться??? Що дівчата, ща хлопці, у будь-якому віці тут жах,що 40, що в 16!За панти,на кшталт, типу айфон і так далі -готові на неадекватні речі... Для чого Ви живете? Для речей чи речі для нас мають жити? Іноді, сама жахаюсь хамському відношенню мужиків до дівчат, а особливо,до нормальних...
Відповісти
передає привіт
Відповісти
Всіх - в АТО !
Відповісти
А він усіх цілує в проміжність?..
Відповісти
А чому ці виловлювачі педофілів разом з педофілами не захищають Батьківщину? На Схід! Там усім є місце для подвигів.
Відповісти
бо тільки такі ж педофіли можуть пропонувати дурнуваті ідеї
Відповісти
Це провiнцiйне "полювання" на педофiлiв "тимурiвцiв-оунiвцiв" закiнчиться тим, що вони будуть ламати вам дверi за наявнiсть супутниковоi антени через яку можна дивитись порно-канали.
Відповісти
негідники обіцяли непоказувати його лице який сором я ходжу на побачення з 14-17 років дівчатами зараз в 14 виглядає як в 20 років товста курка але якщо ви педіки-бригада нарветесь на мене то мабуть поріжу ножем такщо полювання тепер на всас тимуровці
Відповісти
поясніть тимуровці яке ви мали право затримати цього дипутата ви порушили 6 пунктів людського права вашу контору день два затримають
Відповісти
незрозуміла я ходжу на побачення з пацанами з 12 років ви тут всі хворі чи вам робити немає що ,старший пацан чи мого віку немає різниці я сама вирішую з ким мені зустрічатись
Відповісти
короче я зрозумів що скоро вони будуть ловити жінок в мініюбках які розбещують малолітніх хлопців своїм виглядом
Відповісти
Вже верне від цих активістів... Лодарі кончані!!!!
Відповісти
ідея в хлопців правильна, а от її реалізація - далека від ідеальної, багато порушень закону, слабка доказова база.
Відповісти
Жах. По коментарях можна сказати, що збоченців у нас багато... Якби вашій дитині було 12-15 років, ви би так активістів не звинувачували. Вони хоч якусь суспільну роботу роблять, а ви тільки писаки.
Відповісти
Ваш дрiмучий свiтогляд не припускае елементарних понять:

1. Презумпцiя невинностi. Якщо вважають, що борються зi злочином, то бодай юриста/адвоката нехай в свою бригаду запросять. Бо дограються.
2. Первиннiсть приватноi недоторканостi. Нема доказу злочину - обвинувач автоматично стае злочинцем (наклепником).
Відповісти
якби в Дніпропетровську грались в законність на початку російської агресії, то держави у нас би вже не було.
Відповісти
Не тра путать полiтику i приватне.
Відповісти
планктон, з ватою замість мізків.
Відповісти
Люди ви, що здуріли. Я як батько двох дочок підтримую цих "тімурувців" і ДЯКУЮ їм. Це неповнолітні дівчата, хлопці, їм таке падло заморочитть голову, а вони малі і наївні їм "розказати" як два пальця......Кажете за Оперу, да вистачає там і по 16-17 років і виглядають вони не насвої роки, але потрібно бути уважними і дивитись з ким знайомишся і небути тим "педофілом"
Відповісти
Воспитувать тра дiти то не будуть з дядями знакомитись по iнтернету.
Відповісти
Якщо батьки нормально виховують дітей і слідкують за їх життям, то вони, діти, лазити по таких сайтах не будуть...По взаємній згоді злочину в 15 років фактично немає, читайте конституцію. В 14 років можуть розписати при вагітності дівчини
Відповісти
злочин фактично є.
Відповісти
До речі, один з так званих "активістів" - Боря Господар - займається незаконною підприємницькою діяльністю - торгує шмотками (я так думаю податки не сплачуючи) Сміх і гріх.
Відповісти
Мiтить високо значить. Мо` й в мери Луцьку.
Відповісти
Одному з "активістів"самому 15 років п'э,курить краще собою займіться діти
Відповісти
а де повний текст перепискі "Віки". думаю, там провокуючий матеріал
Відповісти
шкода, що такий сайт розміщує такі матеріали....Міліція вже б давно мала зайнятися цими "тимурівцями" і зайняти їх чимось корисним
Відповісти
Більшість вже забула себе в 15 років і різко правильними поставали:) Так мова про хлопця чи дівчисько в статті? Написано одне-а на відео інше.І що з того якби полизав він дівці якій 15? Він же її не гвалтувати зібрався-сама погодилася.Можливо її на старших потягнуло.:)Ото коли б чувак на бабцю якій за 70 запав-то я б погодився що він з головою не ладнає:)
На відео є мармизи тих "педофілоловів" так що дівчата можете влаштувати на них сафарі :)Зняти все на відео і в райвідділ занести :)
Відповісти
проти еуропейських ціностей. Як багато ще у провінції радянщини, як сказав президент. Ще так багато треба зробити в Україні щоб стати еуропейською країною- зоофілія, гомосексуалізм, ну з педофілією справи пішли на лад. Та агенти Путіна хочуть відкинути нас з еуропейської дороги
Відповісти
а чому його відпустили??? я щойно йшла на роботу і бачила цього педофіла за ЗАГСом.
Відповісти