У Луцьку намагаються знову заборонити російські товари

У Луцьку намагаються знову заборонити російські товари
На сесію Луцької міськради повторно внесуть проект рішення щодо припинення реалізації товарів, робіт та послуг, що виробляються, надаються (виконуються) суб’єктами господарювання

Про це на Facebook написав голова ГО «Бойкот» Михайло Бабенчук.

За інформацією Бабенчука, постійна комісія Луцької міської ради повторно винесла на сесію Луцької міської ради проект рішення «Про припинення реалізації товарів, робіт та послуг, що виробляються, надаються, виконуються суб’єктами господарювання Російської Федерації на території міста Луцька».

Як відомо, цей документ рекомендує луцьким підприємцям відмовитися від продажу краму російського походження.

«Шановні депутати, ті, яким здається, що вони вже колись голосували за подібне рішення, чи ті, кому заборона російських товарів шкодить особистим інтересам, згадайте про те, що відбувається на сході нашої країни. Ті, хто не проголосує за дане рішення, будуть вважатися такими, хто підтримує російського агресора і їх імена знатиме кожен лучанин. Успіхів у наступних виборах! Слава Україні! Смерть ворогам!», – написав громадський діяч.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спрос рождает предложение. И только законодательно, то бишь принудительно, можно поломать эту парадигму.
Відповісти
На артистів, митців, людей різних професій ,які їздять, заробляють гроші в росії. От ,наприклад, навіть Раду Поклітару, балет якого знову приїде на виступ до Луцька. Це взагалі нормально, що він кожного тижня сидить в жюрі шоу "Танцу!", що виходить на ПЕршому російському каналі (ОРТ)? Але, чомусь про це мовчать...Це Раду! То він,виходить, також зрадник...
Відповісти
..бабенчук чого ти чудакуєш....у мене наприклад ніяких інтересів....але якщо наші українські виробники не можуть якийсь товар виготовляти..то чому ми маєм себе обмежувати...і такі рішення має народ приймати..а не якась зграя.....г.о.
Відповісти
А що москалі крім ватників виробляють (не добувають)?:))
Відповісти
Якщо москалі нічого не виробляють, то чого кіпіш підняли. Колхоз Уркаїна, як був так і залишився. Хочете відсутності російських товарів, зробіть власний товар краще, а не як тупі рагулі- взяти все і заборонити. Побільше шкіряків, тупих і непрофесіональнихі буде іркам щастя
Відповісти
Надоїли ваші бойкоти, ой як надоїли! Люди завжди купували і купують те що їм потрібно і на що вистачає коштів. Зарплата у нас така "Європейська", що і бойкотів не треба і так немає за що необхідне придбати. Чому не бойкотуєте "Європейську зарплату"???
Відповісти
Все лізете в політику.Люди живуть за межею бідності.Чому не бойкотуєте проти законів які привели більшість українців до злиднів.Чому ніхто не захищає простих людей??Хватить виконувати замовлення заможних політиків!!!
Відповісти
Значит, еще не довели до последней черты. Когда доведут, когда людям не будет уже что терять, тогда и будет настоящая революция в Украине, а пока похоже, что просто одних олигархов поперли с их мест, чтобы туда другие уселись. А народ - как всегда никому не нужен, просто расходный материал.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку намагаються знову заборонити російські товари
13 травень, 2015, 11:31