Жителі Горохівщини найбільше заробили на спадщині

Жителі Горохівщини найбільше заробили на спадщині
За словами начальника Горохівського відділення Нововолинської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області Руслани Дейнеги, платники району станом на 30 квітня 2015 року подали 132 декларації про доходи.

Задекларовано майже 4,5 мільйони гривень доходу. Найбільше отримано доходу по спадщині на суму більше 3 мільйонів гривень та продажу авто на суму більше 500 тисяч гривень. За результатами перерахунку до місцевих бюджетів району надійде 238,2 тисячі гривень податку на доходи фізичних осіб., в т.ч. від декларування спадщини 153,8 тисяч гривень та 27,2 тисячі гривень від продажу авто, - horohiv.com.ua.

Вона зауважила, що кампанію декларування доходів громадян завершено. Однак, громадяни, які бажають реалізувати своє право на податкову знижку, можуть подати декларацію протягом року. Якщо ж платник податку не скористається в 2015-му правом на податкову знижку за 2014-й, таке право на наступні податкові роки не переноситься.

Декларацію про отримання податкової знижки можна надіслати в електронному вигляді. При необхідності можна звернутися за консультацією до фахівців відділення для отримання спеціального програмного забезпечення і ключа електронного цифрового підпису, які видаються безкоштовно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Жителі Горохівщини найбільше заробили на спадщині
13 травень, 2015, 17:29