В автоконкурсі від ВолиньPost знову виграли пальне. ВІДЕО

В автоконкурсі від ВолиньPost знову виграли пальне. ВІДЕО
Завершився черговий автоконкурс від інтернет-видання ВолиньPost, у якому п’ять учасників поїхали додому з картками на пальне.

13 травня учасники автоклубу ВолиньPost шукали місце локації, яке було відзнято раніше, де їх чекали журналісти ВолиньPost щоб вручити виграш, а саме п’ять літрів пального п'ятьом щасливчикам.





Першим в пункт призначення прибув Валентин Щукін, який їхав по своїм справам, побачив знімальну групу і здогадався, що це проводять автоконкурс. Адже Валентин, доречі, є першим переможцем в стартовому автоконкурсі.

Другим приїхав вже постійний учасник Микола Зінчук, який постійно моніторить новини на сайті аби не прогавити автоконкурс.

Третім учасником, і відповідно, переможцем став Володимир Вєлікданов, який про автоконкурс знав давно, але тільки сьогодні наважився взяти участь.

Четвертого учасника звати Анатолій Загура, який, доречі, також вперше взяв участь в автоконкурсі і сказав, що буде активно моніторити новини, адже хоче виграти і в наступний раз.

Закривав сьогоднішній автоконкурс Микола Зінчук, який також разом зі своїм сином, вже брав участь в конкурсі і цього разу також виграв п’ять літрів пального.

Автоконкурс продовжується. Уважно слідкуйте за оновленнями новин на сайті, щоб не пропустити початок автоконкурсу.

Наголошуємо – участь в автоконкурсі можуть приймати тількі ті учасники, на чиїх автівках буде наклейка з логотипом ВолиньPost, які можна отримати зателефонувавши за номером 72-41-57.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В автоконкурсі від ВолиньPost знову виграли пальне. ВІДЕО
13 травень, 2015, 17:18