Patio di fiori показали свою кухню для керівників навчальних закладів. ФОТО

Patio di fiori показали свою кухню для керівників навчальних закладів. ФОТО
У ресторані Patio di fiori розповіли, що їхня кухня оснащена найсучаснішим обладнанням у місті Луцьку.

13 травня ресторан Patio di fiori відчинив двері своєї високої кухні, щоб показати її представникам навчальних закладів міста Луцька.

Працівник Богдана Поліщук провела екскурсію по кухні та розповіла багато цікавих моментів стосовно того, як і в яких умовах готуються страви на кухні ресторану Patio di fiori. В першу чергу, запитання в присутніх виникали стосовно обладнання, яким користуються кухарі.

Богдана розповіла, що їхній ресторан працює на найсучаснішому обладнанні, яке є в місті Луцьку. Страви в ресторані готують за технологією Sous Vide, тобто за низькою температурою приготування, завдяки якій в приготованій їжі зберігаються всі поживні речовини.

«Якщо, наприклад, м’ясо готувати на сковорідці, то з нього висмажиться значна кількість поживних речовин і соку. Завдяки технології Sous Vide цей сік і всі поживні речовини залишаються в м’ясі», - сказала Богдана.

Проте, щоб готувати за низькотемпературною технологією потрібен вакуумний апарат, який присутнім продемонстрували на кухні ресторану Patio di fiori. Адже на цій кухні готують продукти без контакту з вологою, тому що сучасне обладнання дає повну можливість для цього.

Як виявилось, в ресторані високої кухні Patio di fiori роблять сири власного виробництва, з сертифікованих молочних продуктів, які беруть на волинській фермі. Сири дозрівають біля двох місяців, а після чого кухарі ресторану можуть запропонувати відвідувачам такі делікатеси: як сири з пліснявою, або ж інші м’які і ніжні сири.

«Дивимося за сирами, коли вони дозрівають, як за малими дітьми», - жартує Богдана Поліщук.

Patio di fiori – єдиний в Луцьку ресторан, де в меню вам можуть запропонувати устриці. Як повідомили кухарі ресторану, морепродукти та м’ясо в них виключно свіжі, в замороженому вигляді цих продуктів на цій кухні не знайдеш. На кожній страві, що зберігається в холодильнику є дата, коли цю страву було приготовано. Під замовлення тут можуть приготувати лобстера.

Також працівники кухні Patio di fiori розповіли, що хліб та вся інша випічка власного виробництва. Тут випікають біля десяти видів хліба і роблять це кожного дня, адже своїм гостям вони пропонують тільки найсвіжішу випічку та хліб.

Гості в свою чергу відмітили хорошу та дружню атмосферу, яка панує на кухні. Після екскурсії по кухні працівники Patio di fiori запропонували відвідувачам продегустувати сири та випічку власного виробництва.

«Після побаченого на кухні, тут не те що не страшно щось з’їсти,а я скажу навіть більше – ціни в меню повністю себе виправдовують, адже це варте того, щоб покуштувати страву, яка приготована на такій високоякісній, чистій кухні», -поділилась враженнями представник від Луцького кооперативного коледжу Людмила Серебрякова.

Працівники кухні повідомили гостям, що в ресторані є можливість студентам, які опановують спеціальності зі сфери обслуговування, пройти практику в Patio di fiori, де їх навчатимуть професіонали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже дістав піар від Патіо. Це взагалі брєд, обучать вони, в навчальних закладах і кількість старв, що готується не співрозмірна і обладнання і інгредієнти (продукти). Для чого ці дешеві понти - покликали керівників, щоб ті позаздрили яке обладннання і кухарів класні, потім приведуть кухарок яким це "навчання" нічого не дасть. Рівняють тут "щось" з пальцем. Досить може піаритися.
Відповісти
так ніби не комунізм. "Ринок", бізнес і т.п. Шкідливо піаритися - тільки держслужбовцю.)
А начальним закладам треба теж в голові мати "ідеальний образ"-планку до якої треба тянутися. Навіть якщо вона не досяжна..
Відповісти
Дістав , не читай .
Прийшли люди - щось побачили , поділились досвідом, що в цьому поганого ?
Але Вас , вже дістало)))
Відповісти
О, пан Володимир з'явився, здивувався б якби він тут не відписався. Дана стаття - відверто піар від пана Пащенка.
Відповісти
Зрозуміло Пане,що Ви не будете погано висловлюватись проти свого роботодавця.Але журналісти повинні або називати статю реламою або хоч якось позначати рекламні статті.
Відповісти
Можливо запровадити в патіо майстер-класи? Там шикарнючий шеф-кухар, з задоволенням прийму участь
Відповісти
Дякую за ідею
Найближчим часом запровадимо
Відповісти
Зорі і ті падають..
Відповісти
Ці вчителі реально "прозріли" в ресторані із своєю зарплатнею 3000 гривень
Відповісти
Рубрика ТОП НОВИНИ. Керівникам кулінарних технікумів розповіли про дороге обладнання, лобстерів та омарів яких можна приготувати на замовлення
)))
Відповісти
Треба буде попитати через місяць школяриків чи почали їм стейки в школі давати.
Відповісти
Сучасний та стильний ресторан,смачна кухня)))А нашим людям ніколи не вгодиш-заздрість))))
Відповісти
Проста людина в цей ресторан не ходить)
Відповісти
Ви проста людина?)
Якщо так, то я Вас запрошую )
Готовий провести екскурсію і пригостити смачними десертами))
Відповісти
запросіть людей з вулиці ,буду вдячний)
Відповісти
Ділшод? З'їли волиняки нормального хлопця?
Відповісти
А чому на кухні не видно ведучого рубрики про Кухню? Дільшот чому не на робочому місці, крутий повар.
Відповісти