Лучан запрошують на благодійні змагання з дрег-рейсінгу

Лучан запрошують на  благодійні змагання з дрег-рейсінгу
24 травня на території аеродрому у селі Крупа ГО «Автомайдан України» спільно з клубом «Streeter.ua» організовують змагання з дрег-рейсінгу серед професіоналів та початківців.

Мета акції благодійна – зібрати кошти для потреб бійців, які зараз перебувають на сході. Про це 13 травня під час прес-конференції розповіли організатори дійства.

У рамках заходу відбудуться спортивні перегони з дрег-рейсінгу на 402 метри серед професіоналів та початківців, заїзди представників мотоспорту, показ шоу-карів: спортивних і відновлених ретро-автомобілів з усієї України.

Так, як розповів Владислав Онищук, член луцького автоклубу street.ua, орієнтовно очікується, що в гонках візьме участь близько 30 автомобілістів: ті, хто вже неодноразово приймали участь та нові водії.

Причому, повідомляють організатори, зголоситися та взяти участь у гонках може кожен охочий. Для цього перед початком змагань потрібно звернутися до організаторів, які детально роз'яснять правила. Окрім того кожен учасник перед заїздом буде проходити тест на наявність вмісту алкоголю чи наркотичних речовин у крові. Перевірятимуться також автомобілі на технічний стан.

Участь у дійстві братимуть представники не тільки з Волині, але й з усієї України. Змагання відбуватимуться за таким принципом: всі категорії машин ділитимуться на чотири групи за об'ємом двигуна. Відповідно, після кожного етапу підбиватимуться підсумки.

Крім власне змагань на аеродромі, на учасників чекає українська кухня, різноманітні розважальні заходи та виступи українських гуртів. Зокрема, свою творчість гостям даруватиме гурт «Мотор’ролла».

Автомобілістам же організатори обіцяють цікаві патріотичні наклейки на їх «залізних коней».

Для бажаючих відвідати захід буде забезпечено доїзд. Так, буде збільшена кількість транспорту за маршрутом Київський майдан –Крупа. Автобуси курсуватимуть з 12:00 до 21:00.

Вхідний внесок складатиме 50 грн. Але, як зауважують організатори, якщо хтось захоче дати більше грошей, то така ініціатива тільки вітається.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан запрошують на благодійні змагання з дрег-рейсінгу
13 травень, 2015, 17:51