Останні години з життя журналіста та його провідника у зоні АТО

Останні години з життя журналіста та його провідника у зоні АТО
Це відео про останні години життя двох людей, яких не пригадають, і історію яких через декілька років будуть приховувати, ніби їх ніколи й не було на фронті.

Дещо моторошне, але до болю правдиве відео без прикрас, на своїй сторінці у facebook виклала волонтер, медик Яна Зінкевич.

"Люди мають знати справжні історії наших героїв! Історії, яких не розкажуть по ЗМІ!", - пише вона.

Волонтерка розповідає, ким були люди, останні моменти життя яких зафіксували об'єктиви камер: "У цій війні люди, озброєні камерами-бійці не менш важливі за воїнів зі зброєю. Одним із таких воїнів був Сергій Ніколаєв. Людина, що пройшла чотири гарячих точки зі своїм фотоапаратом, розповідаючи справжні історії і реалії війни. Його історія завершилась, коли він прибув у "власну гарячу точку" - Піски, місце, де раніше загинув його товариш, де загинули сотні наших патріотів.

Провідником Сергія у Пісках був Микола Флерко ("Танчик"), чоловік із золотими руками і золотим серцем. Сиротами залишилось троє діточок у Кам'янець-Подільському".

28 лютого 2015 їх обох не стало. Ворожа міна знайшла свою ціль. Медична служба вивезла з під обстрілу поранених, але ушкодження були не сумісні з життям. Сергій Ніколаєв загинув на другій годині операції у госпіталі, Танчик - майже одразу у протишоковому відділенні того ж госпіталю.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Останні години з життя журналіста та його провідника у зоні АТО
18 травень, 2015, 23:05