Волинянин крав на кладовищі похоронні вінки

Волинянин крав на кладовищі похоронні вінки
Волинська міліція встановила особу зловмисника, який викрадав із могил похоронні вінки. Вінки чоловік спалював, а каркаси хотів здати на металобрухт.

Про це пише СЗГ УМВС України у Волинській області.

До співробітників Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області надійшла інформація про те, що на території кладовища невідомі особи викрали з двох могил похоронні вінки.

Працівники міліції наступного дня близько 5:00 ранку зупинили біля однієї з АЗС міста 50-річного чоловіка, який перевозив велосипедом дві великі сумки. Провівши огляд речей, оперативники виявили залишки каркасів спалених вінків. Усі ці деталі зловмисник хотів здати на металобрухт.

Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області за вказаним фактом розпочато досудове розслідування, передбачене ч. 1 ст. 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Тепер чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не тих документуєте шановні правоохоронці. Працюйте над тими, хто створює причини для таких правопорушень, спонукаючи людей виживати хоч якось.
Відповісти
не з двох могил, а з могил загиблих військових в АТО
Відповісти