«З легким паром» по-європейськи. Норвежець опинився на Ягодині з паспортом друга

«З легким паром» по-європейськи. Норвежець опинився на Ягодині з паспортом друга
В міжнародному пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону виявили у потязі «Варшава - Київ» громадянина Норвегії, який намагався незаконно перетнути державний кордон в Україну.

На паспортний контроль іноземець надав документ, який був дійсним, але прикордонники виявили, що він не належав пред’явникові, - про це повідомили в прикордонній службі України.

Норвежець пояснив, що нібито спросоння він переплутав паспорти та надав на перевірку паспорт друга, який забув його після спільного відпочинку у Європі.

Підтвердження цих слів та з’ясування всіх обставин подорожі іноземця перевірять правоохоронці, а громадянина Норвегії чекає рішення суду за спробу незаконного перетину державного кордону України.

На Буковині учора вдень прикордонники відділу «Мамалига» Чернівецького загону затримали громадянина Туркменістану. Чоловік, окрім дозволу на працевлаштування на території Молдови, ніяких документів не мав. Порушника було оштрафовано на суму 1 700 гривень та передано до міграційної служби.

Ще двох порушників на «зеленому» кордоні затримали прикордонники відділу «Шегені» Мостиського загону на Львівщині. Обидва перебували поблизу кордону з Польщею. Як з’ясувалося згодом, один із затриманих, 41-річний громадянин Литви, знаходиться у міжнародному розшуку. Інший – громадянин Пакистану, збирався дістатися до ЄС для подальшого працевлаштування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ягодин
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«З легким паром» по-європейськи. Норвежець опинився на Ягодині з паспортом друга
14 травень, 2015, 12:40