Приміщення медколеджу у Луцьку – в аварійному стані

Приміщення медколеджу у Луцьку – в аварійному стані
Здоров’ю студентів Луцького медичного базового коледжу через аварійний стан приміщення загрожує небезпека, - вважає голова Волинської обласної ради Володимир Войтович.

Про це Войтович розповів на прес-конференції 22 грудня.

За його словами, деякі аудиторії приміщення на Кафедральній, 4, в яких навчаються студенти коледжу, потребують негайного ремонту.

«В одній із пам’яток місцевого значення навчаються студенти Луцького медичного базового коледжу. Є небезпека для їхнього здоров’я. В будь-який момент може бути аварія, яка загрожуватиме життю дітей. Ми послали депутатів і сказали директору ні в якому разі не навчати в цих аудиторіях дітей до того, поки не буде зроблений відповідний ремонт», - сказав голова облради.

Войтович повідомив, що уже складена проектно-кошторисна документація на пам’ятку, в якій розташований медичний коледж, але вона передбачає понад 3 мільйони гривень.

«Навіть коли непрофесіонал проаналізує проектно-кошторисну документацію, побачить, що на 50-40% можна дешевше зробити ці роботи, тому тут ми будемо підходити зважено. Проводиться відповідна експертиза», – додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Приміщення медколеджу у Луцьку – в аварійному стані
22 грудень, 2011, 14:09