У центрі Москви перехожим роздають провокативні листівки «Смерть украинской хунте». ФОТО

У центрі Москви перехожим роздають провокативні листівки «Смерть украинской хунте». ФОТО
У Москві активісти так званої організації «Другая Россия» роздають перехожим листівки в яких закликають москвичів приєднатись до терористичних організацій «ДНР» і «ЛНР», щоб разом «гнать бандеровцев до Львова».

Про це повідомляє спільнота, Типова Україна, в одній із соцмереж.

Так звані радикали закликають росіян наплювати на санкції, які були введені проти Росії, визнати незалежність двох псевдо-республік і вважають, що Україна силоміць утримує «русские земли».

Окрім того вони переконані, що Росія повинна діяти жорстко і рішуче для «захисту свого народу». Мовляв, що Росія несе відповідальність за долю людей на окупованих територіях. Цим самим вони підтверджують факт присутності російських військ на Донбасі.

Довідка:
«Другая Россия» - це незареєстрована політична партія Росії, яка була створена на з'їзді членів забороненої Націонал-більшовицької партії.

З початку російсько-українського конфлікту «Другая Россия» зайняла активну позицію на підтримку дій керівництва РФ. Проводились численні мітинги по регіонам та у Москві на підтримку сепаратистів Донбасу.

15 березня активісти партії проводили активну агітацію в Сімферополі, щодо необхідності приєднання Кримського півострову до Росії.

5 липня 2014 було проведено мітинг перед Генеральним консульством України у Санкт-Петербурзі. Серед заяв, які звучали під час акції і твердження, що «український народ є штучною конструкцією».

Правозахисники неодноразово відзначали, що в числі російських найманців, які воюють на боці організацій ДНР та ЛНР є неонацисти з партії «Другая Россия». Серед них люди з громадянством РФ, Латвії та Білорусі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фашисты они как у нас так в Москве фашисты - мразь.
Відповісти
Очевидно, что в настоящее время очагом распостранения неофашизма в мире является Россия, и мир должен, обязан соотвестенным образом реагировать на эти проявления, дабы не было поздно...
Відповісти
Идиоты))))!
Відповісти
хто їх тримає - ці ДНР та ЛНР - забирайте!!! самі з ними розбирайтесь, платіть їм гроші з свого бюджету і дмухайте на них, щоб їх все влаштовувало. бо вони дуже "с особенным статусом".
Другая Россия - ой як здивували... неосвіченість і вата у вас в голові й вухах
Відповісти
Ну и что? В Киеве же раздают листовки "Смерть российским оккупантам". Действие равно противодействию.
Відповісти
Останні новини
У центрі Москви перехожим роздають провокативні листівки «Смерть украинской хунте». ФОТО
14 травень, 2015, 14:53