Призначили нового голову Державної служби з надзвичайних ситуацій в Україні

Призначили нового голову  Державної служби з надзвичайних ситуацій в Україні
Кабінет міністрів звільнив Зоряна Шкіряка з посади виконувача обов'язків голови Державної служби з надзвичайних ситуацій і натомість призначив головою цього відомства Миколу Чечоткіна.

Про це сьогодні, 14 травня, повідомив журналістам після засідання уряду міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко, відповідаючи на запитання про кадрові рішення в ДСНС. Інформує ZAXID.NET.

Нагадаємо, Зорян Шкіряк очолював українську рятувальну операцію в Непалі, яка замість очікуваної доби тривала цілий тиждень. Після цього Шкіряк став "зіркою" мережі Інтернет та героєм численних фотожаб.

12 травня Шкіряк звернувся до прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка із заявою про звільнення з посади тимчасового виконувача обов’язків голови ДСНС

Зазначимо, новий голова ДСНС Микола Чечоткін з 2006 року займав керівні посади в центральному апараті Міністерства з надзвичайних ситуацій України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій. З липня 2014 року займав посаду директора Департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України. Був призначений заступником Шкіряка 31 березня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Призначили нового голову Державної служби з надзвичайних ситуацій в Україні
14 травень, 2015, 16:24