Польські та українські митники обговорили ефективність руху через кордон під час літнього періоду

Польські та українські митники обговорили ефективність руху  через кордон  під час літнього періоду
В літній період польські та українські прикордонники спільно з представниками митних служб України та Польщі особливо пильно контролюватимуть дотримання вимог законодавства громадянами при перетині кордону.

Про такий формат співпраці домовилися представники Польщі та України на робочій зустрічі, повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Задля комфортного та прискореного перетину митного кордону, зокрема туристами, утворено спеціальну робочу групу, до складу якої увійшли представники від Волинської митниці ДФС, Луцького прикордонного загону та представники митної та прикордонної служб Республіки Польща. Учасниками робочої групи обговорено конкретний план майбутньої співпраці та заходи, що повинні попередити правопорушення під час туристичного сезону та створити комфортні умови для подорожуючих громадян.

Представники служб констатували, що досвід минулих років свідчить про збільшення кількості подорожуючих під час літніх канікул в обох напрямках. Сторони домовилися докласти всіх зусиль для забезпечення ефективного і швидкого здійснення прикордонних та митних формальностей для мандрівників.

Як зауважив керівник митниці, в м. Бяла Подляска Ремігіуш Возняк, упродовж останнього року польські колеги фіксують суттєве зменшення контрабанди тютюнових виробів на територію Польщі, що свідчить про вищу ефективність роботи Волинської митниці ДФС у напрямку боротьби контрабандою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Польські та українські митники обговорили ефективність руху через кордон під час літнього періоду
15 травень, 2015, 09:37