Винуватця страшної ДТП на Волині взяли під варту

Винуватця страшної ДТП на Волині взяли під варту
За розслідування ДТП на Волині, під час якої загинуло 4 осіб, взялася військова прокуратура.

Військова прокуратура Західного регіону України проводить досудове розслідування в кримінальному провадженні за підозрою одного з військовослужбовців ДПС України у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб). Про це інформує прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Як встановили військові прокурори, вказаний військовослужбовець, перебуваючи за кермом автомобіля в стані алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на групу осіб, які перебували на узбіччі автодороги. В результаті цього чотири особи загинули на місці події. Ще четверо отримали тілесні ушкодження різної тяжкості.

Військовослужбовця затримали в порядку статті 208 КПК України, йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 286 КК України.

Як повідомив заступник військового прокурора Західного регіону України, начальник слідчого управління Євген Білоусов, 14 травня 2015 року суд обрав запобіжний захід стосовно прикордонника в вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Нгадаємо, У страшній ДТП на Волині загинуло 2 жінки та 2 чоловіка.

Довідково:
Кримінальний кодекс України передбачає покарання за таке діяння позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років та з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: аварія, ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рафик неуиноват.
Відповісти
Дадуть 5 років, через 1.5 під амністію......
Відповісти
Смертну казню треба йому!
Відповісти
Прикордонники з митниками, поділивши касу та замочивши її постійно зі зміни їдуть п"яні за кермом по трасі 200-250 км/ч...Це вже не перше ДТП за участю представників цих "елітних" професій...Відкупиться
Відповісти
За 4 смерті і 4 понівечені душі-5 років?Це тільки в нашій країні таке може бути.Через такого подонка загинули і покалічені люди,а йому 5 років......Поле чудес....Країна дурнів.
Відповісти