У Луцьку змагання з вуличного футболу

У Луцьку змагання з вуличного футболу
Клуби за місцем проживання міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з перших чисел травня розпочали І-й етап змагань з футболу «Шкіряний м'яч» серед дворових і вуличних команд мікрорайонів міста.

Впродовж місяця кожен клуб відповідно до складеного графіка організовує ігри у трьох вікових групах: молодшій (2003-2004 р.н.), середній (2001-2002 р.н.), старшій (1999-2000 р.н.), - про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

«Шкіряний м'яч» проводиться щороку з метою залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою і спортом за місцем проживання та відпочинку, популяризації дворового футболу.

Діти віднеслись до цього заходу відповідально і патріотично, так як ігри стартували напередодні пам'ятних днів, зокрема Дня пам'яті та примирення, з нагоди перемоги над нацизмом у Європі та завершення Другої світової війни, і були приурочені саме цим датам.

Зокрема, в клубі за місцем проживання «Лучеськ» ігри у молодшій віковій групі відбулись 6-8 травня. Спеціаліст МЦФЗН «Спорт для всіх», керівник цього клубу Наталія Зінь вміло згуртувала дітей в команди. Кожна дворова команда вигадала для себе назву, обрала свого лідера-капітана. Змагання пройшли цікаво, організовано, в дружній спортивній атмосфері. Діти показали свої уміння гри в футбол і хорошу підготовку. Активну допомогу в суддівстві змагань надавав вчитель фізичного виховання загальноосвітньої школи № 17 Володимир Латчук.

По закінченні І-го етапу змагань з футболу «Шкіряний м'яч» команди клубів за місцем проживання розпочнуть підготовку до ІІ-го етапу, який стартує в першій декаді червня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.