Луцькі студенти візьмуть участь у «швидких побаченнях» задля допомоги онкохворим дітям

Луцькі студенти візьмуть участь у «швидких побаченнях» задля  допомоги онкохворим дітям
У найбільшому виші Волині – Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки – на 21 травня запланували День благодійності.

У рамках цього проекту відбудуться «швидкі побачення» для студентів і благодійний концерт «З любов’ю», – повідомила IA ZIK Марія Адамчук у благодійному фонді «Стопрак».

Організатори запрошують студентів взяти участь у «Швидких побаченнях по-студентськи» – для цього необхідно попередньо зареєструватися і сплатити благодійний внесок від 30 гривень.

Нагадаємо, що «швидкі побачення» (або «спіддейтинг») – це чудова можливість за короткий проміжок часу познайомитися із багатьма представниками протилежної статі, знайти друзів або навіть другу половинку.

У Луцьку благодійні вечори «Швидкі побачення у Луцьку» відбулися вже двічі. Під час акції було зібрано більше, ніж 2 тисячі гривень, які пішли на лікування маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення Волинської обласної клінічної лікарні.

Також усіх, хто хоче допомогти хворим на рак діткам, організатори запрошують прийти на благодійний концерт «З любов’ю», студентська спільнота покаже свої мистецькі таланти. Концерт відбудеться у четвер, 21 травня, о 16:00 у Центрі культури та дозвілля СНУ («юридичний корпус», вул. Винниченка, 30) о 16:30. Вартість входу – від 5 гривень.

Зібрані у День благодійності кошти організатори передадуть БФ «Стопрак», який вже кілька років допомагає онкохворим діткам Волині.

Ініціаторами Дня благодійності стали організатори благодійних вечорів «Швидкі побаченння у Луцьку» Віктор Марчак та Ірина Баран, а також студентські ради економічного та юридичного факультетів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

«Ми віримо у те, що Луцьк не без добрих людей. Тому пропонуємо поєднати приємне з корисним: прийти на концерт і тим самим долучитися до порятунку хворих діток», – розповів співорганізатор Дня благодійності Віктор Марчак.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Концерт о 16.00 чи 16.30 ???
Відповісти
концерт на 16:30)))
приходьте з гарним настроєм =)
Відповісти
Ну придумайте вже щось розумніше.
Відповісти
Ага, за 30 грн. знайти свою другу половинку. На скільки?
Відповісти