У Володимирі-Волинському відкриють нову об'їзну дорогу. ФОТО

У Володимирі-Волинському відкриють нову об'їзну дорогу. ФОТО
В місті Володимирі-Волинському активно проводять ремонтні роботи проїжджих доріг і прибудинкових територій.

Міська рада Володимир-Волинського вирішила не чекати субвенції з області, а продовжити ремонт доріг та прибудинкових територій за рахунок міського бюджету. Тому вулицю Олександра Цинкаловського, яку почали ремонтувати в минулому році за кошти з обласного бюджету, в цьому році продовжать оновлювати, але вже за рахунок міського бюджету. На ремонтні роботи збираються витратити 2 мільйони 700 тисяч гривень. До кінця травня вулицю планують завершити.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради Віктор Фіщук розповів, що в місті вже давно існує проблема з об'їзною дорогою, а точніше - повною її відсутністю. Через те були великі навантаження на дороги, що прокладені в межах Володимира-Волинського.

«В нас була проблема відсутності об'їзної дороги, проте була така, але вже грунтова дорога за військовою частиною. Після обговорення цього питання, громадські організації висловили таку пропозицію: ця польова дорога використовувалася частково, як об'їзний шлях в напрямку з Ковеля на Луцьк, для цього її потрібно заасфальтувати і зробити ремонт. Ми її кожного року асфальтували по можливості, бо вона досить довга. Сьогодні в нас лишилося заасфальтувати десь 700 метрів. В червні місяці її планують завершити», - сказав Віктор Фіщук.

Також, за кошти з міського бюджету в сумі мільйон гривень, в місті були виконані роботи по асфальтуванню прибудинкових територій. Як запевнив начальник ЖКГ, під час робіт з облаштування доріг та тротуарів в місті, було враховано й інтереси людей з обмеженими можливостями, тому там де це можливо роблять певні пониження. Планують такі пониження, при можливості, зробити на кожній вулиці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тре писати: "Цинкаловського". Я й то знаю.
Відповісти
Як тільки попахує виборами у ВОЛОДИМИРІ зразу починають щось будувати, чи ремонтувати і ним піаритися.То напевно Саганюк рішив ще раз сходити на міського голову, бо і "Пузату хату" шо біля автостанції розширяє.Може планує там фуршет після " інавгурації"?
Відповісти
Останні новини
У Володимирі-Волинському відкриють нову об'їзну дорогу. ФОТО
16 травень, 2015, 16:23